Altıparmak: "Kaleci sıkıntımız yok"

22.09.2015 - 20:25 | Son Güncellenme: 22.09.2015 - 20:25

Fethiyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında kalesinde devleşen ve 2 penaltı kurtaran Denizlispor kalecisi İsmail Şahmalı, maçın adamı olurken, yerini de sağlamlaştırmış oldu.

Haber-Fotoğraf: Sebahattin ALP (Özel haber)

Denizlispor’un Fethiyespor ile yaptığı Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakasında, yaptığı kurtarışlarla kalesini gole kapayan İsmail Şahmalı, 120 dakikası golsüz sona eren maç sonrası yapılan penaltı atışlarında, 2 penaltı kurtardı. Fethiyespor’dan birinci penaltıyı atan Seydihan ile, ikinci penaltıyı kullanan Bilal’ın atışlarını kurtarıp, turu getiren İsmail maçın adamı oldu. Fethiyespor’dan Tuncay, üçüncü penaltıyı auta atınca Fatih, Leandro ve Cihan’n golleriyle Denizlispor 3-0’lık sonuçla 3. tura geçti. Maç sonrası tribünler İsmail'i alkışlarken, takım arkadaşları da, İsmail'i ilk kutlayanlar oldu.  

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, kaleci İsmail’in kupa maçında iyi bir performans sergilediğini belirterek, "İsmail 120 dakika boyunca gerçekten iyi oynadı. Penaltı atışlarında 2 penaltı kurtarıp, turu getirdi. Böylelikle hem kendine hem de takıma güven geldi" dedi.

‘Üç kalecimiz de iyi’
Denizlispor’da kaleci sorunu olmadığının altını çizen Altıparmak, konuyla ilgili şu görüşlere yer verdi: “Kazım da iyi bir kaleci. Her kaleci hatalı goller yer. Formsuz olduğu zamanlar olur. Diğer kalecimiz Asil de geliyor. Kaleci sıkıntımız yok. Üç kalecimize de güvenimiz tam”

4 profesyonel ligde de oynadı
Adana Telekomspor’da futbola başlayan İsmail, Oba Belediyespor’dan sonra Alanyaspor’da profesyonel oldu. Sidespor’dan sonra Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizlispor, Tarsus İdmanyurdu ve Osmanlıspor’da oynadıktan sonra 2014-15 sezonu yeniden Denizlispor’a geldi. 241 resmi maçta oynayan 32 yaşında ki İsmail, profesyonel 4 ligde de forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler