Altılı Ganyan Şanlıurfa yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

22.11.2023 - 12:02 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 12:12

Şanlıurfa'da gerçekleşecek olan 22 Kasım Çarşamba 2. Altılı ganyan Ne zaman, nerede ve saat kaçta olacak? Yarış severlerin merakla beklediği Ferdi Akıncı'nın yarış tahminleri haberimizde.

Altılı Ganyan Şanlıurfa yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

AJANSSPOR HABER

Şanlıurfa'da gerçekleşecek ve Byhorses'in sunduğu Altılı Ganyan'ın tahminleri merak konusu oldu. Peki ne zaman ve saat kaçta olacak? İşte tahmin ve saat...

By Horses TV'nin sunduğu Ferdi Akıncı'nın yarış tahminleri ve günün Şanlıurfa yarışları detaylar haberimizde.

Şanlıurfa at yarışı ne zaman?

Byhorses'un sunduğu Şanlıurfa Altılı 22 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. 

İşte tahminler

1.AYAK: Bölgenin en fazla kazanan jokeyi ile start alacak olan Prenses Allianoi favorim. Queen Of The North istikrarı ile hata affetmez. Takip listemizde olan Foça Storm ile Jack Snipe bu ayak için yeterli olacaktır.  

2.AYAK: Ayazlım ile Aziz Akdemir basarili bir apranti, menajeri Mustafa Karakeci'nin tercihleri başarılı. Dolayısıyla Prenses Ova rakiplerine göre daha avantajlı gördüğüm isimler. Ruken Kızım ile Doğu Gülü de kuponunu bir misli büyütmek isteyenlere önerim. 

3.AYAK: Zor koşu. Gece Işığı bu formuyla vir kez daha kazanabilir. Kim Tutar Kızı, Taylanım küçük şablonlar için yeterli olsa da Koşar Zeynel, Muro Başkan ve kısa mesafelerde iyi koşacağını düşündüğüm Şeşen Sultanı hata affetmezler.  

4.AYAK: Birbirlerini geçebilecek 2 yaşlı İngilizlerin buluştuğu mücadelede sıralamam: Kara Luxor, Abjarınoğlu, Kutup Kızı, Torun Kaan ipe birlikte bu ayak kapatılmalıdır. Hepsi.  

5.AYAK: Ms Meyers Ferit' in gücünü çok iyi bildiği ve tanıdığı bir isim. Favorim. Minas Tirith ve Peri Yıldızı ikramiyenin ortakları olacaklar.  

6.AYAK: Chain Breaker istikrarı ve formu ile birinciliğin en güçlü adayıdır. Zorlu koşuda banka olarak öneriyorum. 

ALTILIM

1. Ayak: 1-2-5 

2. Ayak: 2-1-8-3 

3. Ayak: 1-10-3-7-8_2 

4. Ayak: Hepsi

5. Ayak: 1-5-6 

6. Ayak: 5

Gün boyunca koşulacak yarışların öncesi, sonrası, canlı bağlantılar, koşu analizleri, tahminler BYHORSES TV’de

Senin için hazırladığımız haberler