Altılı Ganyan İzmir yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

24.11.2023 - 11:55 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 12:30

İzmir'de gerçekleşecek olan 24 Kasım Cuma Altılı Ganyan İzmir ne zaman, nerede ve saat kaçta olacak? Yarış severlerin merakla beklediği Tuncay Yılmaz'ın yarış tahminleri haberimizde.

Altılı Ganyan İzmir yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

AJANSSPOR - HABER

İzmir'de gerçekleşecek ve Byhorses'in sunduğu Altılı Ganyan'ın tahminleri merak konusu oldu. Peki ne zaman ve saat kaçta olacak? İşte tahmin ve saat...

By Horses TV'nin sunduğu Tuncay Yılmaz'ın yarış tahminleri ve günün İzmir yarışları detaylar haberimizde.

İzmir at yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Byhorses'un sunduğu İzmir Altılı 24 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. Heyecan dolu mücadele,İzmir Şirinyer Hipodromu'nda saat 19.00'da başlayacak. Gün boyunca koşulacak yarışların öncesi, sonrası, canlı bağlantılar, koşu analizleri, tahminler BYHORSES TV’de.

İşte Tuncay Yılmaz'ın İzmir 4. yarış günü tahminleri

  • 1.AYAK: Koştuğu dört yarışta da başarılı sonuçlar elde eden DEMİRYUMAK bugün Dilbağı ilavesi ve devam eden formu ile en şanslı isimdir. Üst üste kazanarak dikkat çeken GÜLFİDAN en ciddi rakibi, TAMARİ, DERYADİL ve BALIMSIN hata kollayacak isimlerdir.
  • 2.AYAK: SON SEVİM start aldığı son dört yarışın üç tanesini kazanırken kusursuz bir form yakaladığını belli etti bugün ideal pist ve mesafesinde yine kazanabilir kuponlara tek yazabilirsiniz. Bu safkanın kötü koşması halinde ANNA HENRİETTA ve DEEP LIGHT ekili sprintleri ile şanslı olabilirler.
  • 3.AYAK: Sorunları giderildikten sonra start aldığı ikinci yarışında etkili sprinti ile ikinci olan MR BIG SHOT başarılı olduğu uzun mesafede Kapalı Gözlük ilavesi ve daha da artan formu ile önde geçebilir. Son yarışını kazanırken beğendiğim BABA SELİM ağır kiloya rağmen şanslıdır. Yakın ara üçüncü olduğu son yarışında artan formu ile dikkat çeken TOUCH OF HEAVEN 54 kilo ile tam mesafesinde şanlıdır.
  • 4.AYAK: Denk güçte isimlerin bir araya geldiği bu ayakta CANDY PALAZ, T.FAMILY OF ADA, YEĞENİM YAKUP ve KOLO sırası ile ayrım yapılmadan yazılması gereken isilerdir.
  • 5.AYAK: Tabela dışında kaldığı son yarışını ölçü almadığım GELENCAN, usta jokeyi Tokaçoğlu ile KÖYLÜNÜN KIZI ve kum pistte eksik olsa da kalitesi ile SELCAN HATUN ayrım yapılmadan yazılması gereken safkanlardır.
  • 6.AYAK: Son yarışında kısa mesafeden etkilendiğini düşündüğüm OĞLUM YAMAN bugün daha etkili olduğu uzun mesafede özlediği birinciliğe kavuşabilir tek yazabilirsiniz.

ALTILI GANYAN TAHMİNİ

(3.5.7.4.2)  **  (4.2.6) ** (4.2.6)  **  (7.5.6.3)  **  (6.4.1)  **  (4)

Senin için hazırladığımız haberler