Altılı Ganyan Antalya yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

24.11.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 24.11.2023 - 12:30

Antalya'da gerçekleşecek olan 24 Kasım Cuma Antalya Altılı ganyan Ne zaman, nerede ve saat kaçta olacak? Yarış severlerin merakla beklediği Ferdi Akıncı'nın yarış tahminleri haberimizde.

Altılı Ganyan Antalya yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

AJANSSPOR - HABER

Antalya'da gerçekleşecek ve Byhorses'in sunduğu 4. yarış günü Altılı Ganyan'ın tahminleri merak konusu oldu. Peki ne zaman ve saat kaçta olacak? İşte tahmin ve saat...

By Horses TV'nin sunduğu Tuncay Yılmaz'ın yarış tahminleri ve günün Antalya yarışları detaylar haberimizde.

Antalya at yarışı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Byhorses'un sunduğu Antalya Altılı 24 Kasım Çarşamba günü gerçekleşecek. Heyecan dolu mücadele, 1200 metre mesafede kum pistinde saat 15.00'da başlayacak. Gün boyunca koşulacak yarışların öncesi, sonrası, canlı bağlantılar, koşu analizleri, tahminler BYHORSES TV’de.

İşte Tuncay Yılmaz'ın Antalya 4. yarış günü tahminleri

  • 1.AYAK: 2 yaşlı İngiliz taylarının Şartlı-1 mücadelesinde denk güçte isimler bir araya geldiği için çok at yazmak lazım. BODEBULL, BABA RÜSTEM, LADY STARDUST, WORTH AVENEU, MAHALL ve BLACK TIMES eşit şanslı isimler.
  • 2.AYAK: Kusursuz formu ile REAL PATEK yine kazanabilir, son yarışını kazanırken beğendiğim ANOTHER BOY en ciddi rakibi. KAHRAMAN TRADER, BRAVE HORSE ve RAINBOW STORM daha sonra şans verdiğim safkanlar.
  • 3.AYAK: İSYAN ARZUM müsait kilosu ve yükselen formu ile öncelikle şanslı verdiğim isimdir. LION CHICK usta jokeyi Vedat Abiş ve kusursuz formuyla iddialıdır. Son yarışını kazanırken dikkat çeken Mİ PRINCE ŞÜKRAN yine devreye girebilir.
  • 4.AYAK: Kısa mesafeli yarışların başarılı ismi YİĞİTBATUHAN bilinen süratli stili ile kendisini iyi tanıyan aprantisi ile çıktığı gibi bitirebilir. Şampiyon safkan KIYICI kısa mesafeye rağmen kalitesi ile şanslıdır. TAÇSIZ KRAL rakiplerinin en ufak hatasını affetmeyecektir.
  • 5.AYAK: KIRIM RÜZGARI yakaladığı etkili formu ile muazzam yarışlar yapıyor bugün bana göre daha etkili olduğu uzun mesafede ve uygun grupta yine kazanacaktır banko isimdir.
  • 6.AYAK: Günün kalabalık yarışında dişi safkanlar bir araya geldi ben SÜPER NICE, MODEST GIRL, BEWITCHED ve LONDON POWER ayrım yapılmadan kuponlara yazılması gerekir diyorum.

 

2.ALTILI GANYAN TAHMİNİ

(3,1,6,10,7,2)  **  (2,5,1,4,8)  **  (3,1,2)  **  (6,1,2) ** (3)  **  (5,4,3,2)

Senin için hazırladığımız haberler