Altılı Ganyan Adana yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

21.11.2023 - 10:17 | Son Güncellenme: 21.11.2023 - 10:30

Adana'da gerçekleşecek olan altılı ganyan merak konusu olmaya başlandı. Ne zaman, nerede ve saat kaçta olacak? İşte tahminler ve detaylar...

Altılı Ganyan Adana yarış tahminleri! Ne zaman ve saat kaçta?

AJANSSPOR HABER

Adana'da gerçekleşecek ve Byhorses'in sunduğu Altılı Ganyan'ın tahminleri merak konusu oldu. Peki ne zaman ve saat kaçta olacak? İşte tahmin ve saat...

Adana yarışı ne zaman?

Byhorses'un sunduğu yarışta Adana'da 8 koşu ve tek altılı olacak koşuda toplam 78 at koşu yapacak. Zorlu yarış 21 Kasım Salı günü gerçekleşecek. 

İşte tahminler

Byhorses'in sunduğu yarış öncesinde Ferdi Akıncı'nın tahminleri: 

1.AYAK: Aslında apranti yarışı bir tek yazmak riskli gibi görünebilir. Apranti Mehmet Kıyak 633 kez at binerek, 33 kez kazanma başarısı gostermos. Bugün zorlu programda (2)UÇAN KARDEŞ BANKOMDUR.

2.AYAK: Prensesanna, Kırhatun ve özellikle Ada Kız şablonlarda yer almalıdır. Menekşenur, Nikita, Şahane Gelin, Şanlıer bütçeler ölçüsünde değerlendirebilirsiniz. 3.AYAK: Skipper kazanma ihtimali en yüksek isim. Bir tek alternatifi olarak düşünülebilir. Adana ekip arkadaşlarım Blue Inferno ile My Sarayyerlim için iyi dipnotlar verdiler. Dikkat!!!

3.AYAK: Skipper kazanma ihtimali en yüksek isim. Bir tek alternatifi olarak düşünülebilir. Adana ekip arkadaşlarım Blue Inferno ile My Sarayyerlim için iyi dipnotlar verdiler. Dikkat!!!

4.AYAK: Devrialem adeta bomboş kilosu ile en sansli isim. Ancak denk mücadele Akmaner, Dağınyankısı, Karacabey Şahı ikramiyeye yakin görünüyor.

5.AYAK: Kazanmayı zor becerebilen isimlerin buluştuğu yarışta Populist, Bye Bye Lullaby, Amandero, Coral Storm seklindedir. Hani nereye bir at ilave edeyim, derseniz ben tercihinizi bu ayaktan yana kullanmanızı tavsiye ederim.

6.AYAK: Yoldaş Gülü ile Güney Yıldızı arasında bir mücadele bekliyorum. İki isim yeterli olacaktır. 

ALTILIM:

1. Ayak: 2

2. Ayak: 11-8-1-9-10-12-13

3. Ayak: 3-4-2

4. Ayak: 6-3-1-2

5. Ayak: 3-6-2-10

6. Ayak: 13-6

Senin için hazırladığımız haberler