Fatih Altaylı, Okan Buruk'un Panikte Olduğunu Söyledi

17.08.2023 - 13:30 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 13:42

Eski Galatasaray yöneticisi Fatih Altaylı, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un, malzeme bolluğundan dolayı panikte olduğunu savundu. İşte Altaylı'nın yorumları.

Fatih Altaylı, Okan Buruk'un Panikte Olduğunu Söyledi

AJANSSPOR HABER

Eski Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi gazeteci Fatih Altaylı, teknik direktör Okan Buruk'un panikte olduğunu öne sürdü. Altaylı, kendi Youtube kanalında yaptığı Süper Lig değerlendirmesinde Okan Buruk hakkında çarpıcı tespitlerde bulundu.

"Buruk malzeme bolluğundan panikte"

Galatasaray'ın golsüz berabere kaldığı Kayserispor maçını yorumlayan Altaylı, "Galatasaray'da pek çok hata vardı. Şunu gördüm Galatasaray'da. Okan Buruk panikte! Paniğin sebebi şu: Elinde çok malzeme var. Bazen çok malzeme iyi bir şey değil. Düşünün ki pizza yapacaksınız. İki çeşit hamurunuz var; tam buğday ve beyaz buğday hamuru, üstüne beyaz sos mu, kırmızı sos mu, İtalyan jambonlu mu Türk jambonlu mu... O kadar malzemesi var ki ne yapacağını şaşırdı" dedi.

"Formsuz da olsa bir iki kişi oynatacaksın"

Bazen çok malzemenin iyi olmadığını kaydeden Altaylı, "Hele her biri lezzetli olmaya aday çok malzeme bazen aşçının kafasını karıştırabilir. Okan'ın kafasını malzeme bolluğundan karışmış gördüm. Yanlış malzemeleri, birbiriyle uyumsuz malzemeleri koydu. Takımın 11'ini belirleyeceksin. Formsuz bile olsa bir iki tane koyacaksın. Gerekirse onlar üzerinden değişiklikler yaparsın" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan G.Saray'a cevap! "Bırakın bu ucuz gündem değiştirme oyunlarını"
Habere Git

"Yunus Akgün artık takımda olmaz"

Okan Buruk'un önce takım iskeletini koruması gerektiğini vurgulayan Fatih Altaylı, "Geçen sezon sahaya şahane futbollar koymuş ve şampiyon olmuş iskeletini koruyacaksın. Ha birinin yerine Zaha'yı alabilirsin. Mesela Yunus Akgün'ün bu takımda olmayacağı çok net ortada. Olamaz bu takımın oyuncusu. Alacaksın. Sahada da baktın birisi olmuyor, tık tık değiştireceksin" dedi.

"Niye oynadın, Hull City'den sana ne?"

Torreira'nın sakatlığının geçerli bir bahane olduğunu belirten Altaylı, buna karşın sorunların kaynağının Hull City ile oynanan hazırlık maçı olduğunu savundu: "Bazı bahanelerin haklılık payı var. Torreira'nın oynanaması. Ama 'Galatasaray'ın Hull City ile maç yapma saçmalığı nedir' diye konuştuk. Bugün Galatasaray hâlâ Hull maçının cefasını çekiyor. Torreira orada sakatlandı. Oradaki uyumsuzluk takımda etkisini sürdürüyor. Bırak Hull City ile Fenerbahçe oynasın. Sana ne? Onun hala cezasını çekiyor Galatasaray"

"İhtiyaç duyulan transferler az yapıldı"

Okan Buruk'un bir an önce netleşmesi gerektiğini anlatan Fatih Altaylı, transfere damga vurulsa da ihtiyaç duyulan yerlerin yeterli oranda takviye edilmediğini de savunarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Umarım Okan bir an önce kafasında bir şey oluşturur ve devam eder. Galatasaray transferde de ihtiyacı olan yerlere az ihtiyacı olmayan yerlere çok transfer yaptı. O da ayrı bir gerçek"

Senin için hazırladığımız haberler