Altay Teknik Direktörlüğe Ramazan Kurşunlu'yı getiriyor

21.09.2023 - 13:48 | Son Güncellenme: 21.09.2023 - 13:50

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay, yollarını ayırdığı Tuna Üzümcü’nün koltuğunu teslim edecek ismi buldu. İzmir ekibinin Ramazan Kurşunlu ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Altay Teknik Direktörlüğe Ramazan Kurşunlu'yı getiriyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig’de ilk 5 haftada tek galibiyet çıkaran ve 4 alınan 4 yenilginin ardından Teknik Direktör Tuna Üzümcü ile yollarını ayıran Altay, yeni çalıştırıcısını buldu. 4 gün önce Üzümcü ile yollarını ayıran İzmir ekibi, Ramazan Kurşunlu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. 

Son görüşme yapılacak

42 yaşındaki teknik adamla prensipte anlaşan Altay, son görüşme için genç çalıştırıcıyı İzmir’e davet etti. Tarafların son görüşmesinden olumsuz bir sonuç çıkmaması halinde resmi sözleşmeye imza atılacak. 

Son olarak Bayburt’ta çalıştı

Teknik adamlık kariyerine 2018 yılında Bandırmaspor’da başlayan Ramazan Kurşunlu, sırasıyla Menemenspor, Balıkesirspor, Turgutluspor ve son olarak da Bayburt İl Özel İdare Spor’da görev yaptı. 6 Ekim 2022’de Bayburt ekibiyle yollarını ayıran Kurşunlu, yaklaşık1 yıldır boşta bulunuyor. 

Altay’da başladı, Altay’da bıraktı

Futbolculuk kariyerinde kalecilik yapan Ramazan Kurşunlu’nun Altay’ın tarihinde önemli bir yeri bulunuyor. İzmir ekibinin altyapısından yetişen ve sonrasında Beşiktaş’a transfer olan Ramazan Kurşunlu, 10 sene sonra geri döndüğü Altay’da aktif futbolculuk kariyerine de son verdi.

Senin için hazırladığımız haberler