Altay, Kulübü FIFA'ya Şikayet Eden Paixao'yu İkna Etti

14.06.2023 - 12:31 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 12:41

TFF 1. Lig'de en fazla gol kralı olan Marco Paixao, Altay'ı FIFA'ya şikayet etmiş ve serbest kalma hakkı kazanmıştı. İzmir ekibi, oyuncuyu ikna etti.

Altay, Kulübü FIFA'ya Şikayet Eden Paixao'yu İkna Etti

Spor Toto 1'inci Lig'de yeni sezonda mevcut kadroyu korumak isteyen transfer yasaklısı Altay'da alacaklarının bir kısmını tahsis edemeyen gol kralı Marco Paixao'da sorun olmadığı öğrenildi.

Yönetim güvence verdi

Paixao, alacakları için FIFA'ya başvururak 10 Haziran'da serbest kalma hakkını elde etti. Altay'la normalde 1 sene daha sözleşmesi bulunan 37 yaşındaki Portekizli golcüyle görüşen yönetimin, Paixao'ya güvence verdiği belirtildi.

Paixao 1 yıl daha Altay'da

Son 5 yıldır Altay forması giyen, bu süreçte 1'inci Lig'de 4 kez gol kralı olarak tarihe geçen deneyimli futbolcunun da kulüpte mutlu olduğu ve 1 sene daha siyah-beyazlı formayı giyeceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Marco Paixao'dan Altay'ı şikayet: FIFA...
Habere Git

Ayhan Dündar kaynak oluşturuyor

İzmir temsilcisinde 5 Haziran'da gerçekleşen olağan genel kurulun ardından yeniden başkan seçilen Ayhan Dündar'ın takımda kalacak futbolcular için kaynak oluşturmaya başladığı ve alacak probleminin kısa zamanda çözüleceği kaydedildi.

Altay, oyuncu satışı ve Cenk Özkaçar'dan gelecek paraya güveniyor

Altay, transfer döneminde genç futbolcuların satışından gelecek paralara ve altyapısından çıkan Cenk Özkaçar'ın Lyon'dan Valencia'ya resmen transfer olmasından alacağı paya da güveniyor.

1. Lig'de 4 kez kral oldu, rekor kırdı

Paixao'nun parasının kısa süre içinde yatırılacağı öğrenildi. Altay tarihine adını yazdıran Paixao, 1'inci Lig'de toplam 4 kez gol kralı olarak kırılması güç bir rekora imza attı.

İlgini Çekebilir
Altay'da başkan Ayhan Dündar güven tazeledi
Habere Git

33 maçta 21 gol attı

Bu sezon Altay forması ile 33 resmi müsabakada sahne alan 38 yaşındaki golcü, 21 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Paixao, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler