Altay Bayındır çalışmalara başladı! İşte döneceği tarih

20.04.2021 - 15:53 | Son Güncellenme: 20.04.2021 - 17:46

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır antrenmanda sakatlanmıştı. Taraftarlar 'Altay Bayındır sahalara ne zaman dönecek' sorusunun yanıtını arıyor. İşte çalışmalara şimdiden başlayan genç kalecinin dönüş tarihi! Detaylar haberimizde...

Altay Bayındır çalışmalara başladı! İşte döneceği tarih

AJANSSPOR - ÖZEL

Şut antrenmanında bileği kırılan ve 2 gün önce ameliyat edilen Fenerbahçe ve A Milli Takım kalecisi Altay Bayındır'dan sevindiren haber geldi. Milli kalecinin Ajansspor'un daha önce duyurduğu gibi ligin son haftasına yetişebileceği ve Şenol Güneş'in tercih etmesi durumunda Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Takım kadrosunda yer alabileceği belirtiliyor.

Altay Bayındır antrenmanlara başladı

Altay Bayındır,  ameliyat sonrası çalışmalarına ara vermedi. Ajansspor'un elde ettiği görüntülerde başarılı kaleci topu tutma çalışması yapıyor. Oyuncu, 12 Mayıs haftasındaki Kayserispor deplasmanında tekrar kadroya girmeyi hedefliyor.

Muslera'yı akla getirdi

Altay Bayındır'ın çalışması ise akla yine şanssız bir sakatlık yaşayan Galatasaray kalecisi Fernando Muslera'yı akla getirdi. Geçen sezon Çaykur Rizespor deplasmanında ayağı kırılan oyuncunun Florya'da yaptığı çalışma sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

İşte Altay Bayındır ligde kaçıracağı maçlar

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'ın tedavisinin başarılı şekilde devam etmesi durumunda ligde şu karşılaşmalarda forma giyemeyecek:

  • Fenerbahçe - Kasımpaşa
  • Alanyaspor - Fenerbahçe
  • Fenerbahçe - Erzurumspor
  • Ankaragücü - Fenerbahçe
  • Fenerbahçe - Sivasspor

Altay Bayındır'ın Fenerbahçe'deki performansı

Altay Bayındır, Fenerbahçe formasıyla 69 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 17'sinde kalesini gole kapamayı başardı, 80 kez topu ağlarında gördü. Avrupa kulüpleri tarafından da ilgiyle takip edilen Altay Bayındır bu sezon 32 karşılaşmada forma giyerken kalesinde 30 gol gördü. Genç file bekçisi, 10 mücadelede ise kalesini gole kapattı. Altay Bayındır bu sezon Fenerbahçe'nin deplasmanda Denizlispor'u 2-0, Hatayspor'u 2-1 ve Karagümrük'ü 2-1 mağlup ettiği karşılaşmalar başta olmak üzere aldığı 3 puanlarda büyük pay sahibi oldu.


Altay Bayındır çalışmalara başladı | Fenerbahçe

Senin için hazırladığımız haberler