Belediye Derincespor Teknik Direktörü Cem Cambaz'dan Yılmaz Vural bezetmesi

09.10.2022 - 15:36 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 15:47

TFF 3. Lig 1. Grup'ta 2. sırada bulunan Belediye Derincespor Teknik Direktörü Cem Cambaz, Radyospor'da Üçleme’ye programında kariyeri ve yayın ihalesiyle ilgili konuştu.

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Cem Cambaz'dan Yılmaz Vural bezetmesi

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alan Belediye Derincespor'da teknik direktörü Cem Cambaz, Radyospor'da Üçleme’ye programına konuk oldu. Cambaz yaptığı açıklamada kariyeri ve son yapılan yayın ihalesi hakkında konuştu.

"Kendi yağıyla kavrulan bir ilçe takımıyız"

İlk olarak amaçlarının oyuncu yetiştirmek olduğunu ifade eden Cambaz "Kendi yağıyla kavrulan bir ilçe takımıyız, şu anda da iyi bir durumdayız. Bizim bu seneki olgumuz; kalan oyuncularımızla birlikte Kocaelispor'un pilot takımı gibi oradan gelecek gençlerimizle birlikte hem yetiştirme, hem de yarıştırma özelliğini kazandırmayı amaçlıyoruz." dedi.

"Grubumuz Şampiyonlar Ligi gibi"

TFF 3. Lig 1. Grup'un zorluğundan bahseden Cambaz; "Bizim grubumuz Şampiyonlar Ligi gibi bir grup. Bir çok il takımı var. Bunlar büyük camialar ve ciddi bütçeler harcamış durumdalar. O anlamda maddi anlamda çok yüksek bütçelerden oluşan bir gruptayız. Biz yine de kendi emeğimizle en azından play-off içerisinde kalarak oralara gitmek istiyoruz sezon sonunda." ifadelerini kullandı. 

"TFF 3.Lig'in yayın hakları verilmeli"

Öte yandan TFF tarafından yapılan ihale sonucunda, 2. Lig ve 3. Lig naklen yayın ihalesini 5 yıllığına Lüksemburg merkezli Fuchs Sports Türkiye firması kazandı. Önceki sezonlarda doğru düzgün yayınları yapılmayan ve genelde play-off aşamalarının naklen yayınlarının satılabildiği TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig için ilk defa böylesine uzun soluklu bir anlaşmayla gelir kaynağı yaratılmış olundu.

Yayın ihalesi konusuna da değinen Cambaz "Ben bir çok takımda ve ligde çalıştım. TFF 3. Lig'de oynamaya yönelik değil, sanki bilakis oynatmamaya yönelik bir düzen var takımlarımızda. Bizim için oynamak çok önemli. Topun sahada kalmasını çok istiyoruz. Bu bence saha içi en büyük etkenlerden birisi. Dış etkenler ise zaten gelir, gider durumları biraz sıkıntılı durumda. Fakat ben hep güneşe bakan çocuk gibiyim. Bu liglerden çok oyuncu çıktı. Bence bu liglerin de yayın hakları verilirse çok daha başarılı olacaktır oyuncular ve haliyle takımlar." dedi.

İlgini Çekebilir
TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de play-off sistemi değiştirildi
Habere Git

"Yılmaz Vural'ı gibi olduk"

Alt liglerde neredeyse çoğu takımı çalıştırdığını dile getiren Cambaz "Sakarya ve Bodrum dışında biz hep alt veya orta segment takımlarda çalıştık. Hani alt liglerin Yılmaz Vural'ı gibi olduk. Bu anlamda biraz daha üst liglerde görev alabilirsek daha başarılı olacağımızı düşünüyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler