Alper Potuk dev derbi için konuştu: Aziz Yıldırım'ın bir sözü vardı...

19.09.2024 - 19:25 | Son Güncellenme: 19.09.2024 - 19:42

Eski milli futbolcu Alper Potuk, Aziz Yıldırım'ın sözlerini hatırlatarak Süper Lig'in 6. haftasında oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için temennide bulundu.

Alper Potuk dev derbi için konuştu: Aziz Yıldırım'ın bir sözü vardı...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de gözler 6. haftada Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kadıköy'de oynanacak olan dev derbiye çevrildi. Sarı-lacivertli ekibin eski futbolcusu Alper Potuk ise 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak mücadele için Play Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesi hakkındaki düşüncelerini paylaştı

Fenerbahçe'nin takımın başına Jose Mourinho'yu getirmesi hakkında konuşan Alper Potuk: "Fenerbahçe zaten tarih boyunca dünyanın en önemli teknik direktörlerini ve dünyanın en önemli futbolcularını getiren kulüptür.

Mourinho'dan derbi galibiyeti bekliyoruz

Jose Mourinho'nun Türkiye'ye gelmesi bence Türk futbolu için de büyük bir şans. İlk derbisine çıkacak. Kendisinden galibiyet bekliyoruz.

Fenerbahçe kazansın

Derbide çok güzel bir maç bekliyorum. Aziz Başkan'ın bir lafı vardı; 'İyi oynayan değil Fenerbahçe kazansın' diyorum" ifadelerini kullandı.

Alper Potuk'un Fenerbahçe kariyeri

Fenerbahçe forması altında 214 maça çıkan 33 yaşındaki orta saha futbolcu, sahada yer aldığı mücadelelerde 17 gol atarken 28 asist yapma başarısı gösterdi.

Tecrübeli sağ ayak, sarı lacivert renkler altında 1 Süper Lig şampiyonluğu 1 de Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Alper Potuk futbolu bıraktı mı?

33 yaşındaki futbolcu kariyerine Kuzey Makedonya ekibi Gostivari'de devam ediyor. Gostivari ile bu sezon 27 maça çıkan Potuk, 7 gol atma başarısı gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler