Alpaslan Öztürk: "Gole sevinmeyerek doğru olanı yaptım"

22.04.2024 - 17:38 | Son Güncellenme: 22.04.2024 - 18:04

Süper Lig'de kalma mücadelesinde kritik konumda bulunan Siltaş Yapı Pendikspor'un kaptanı Alpaslan Öztürk gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Alpaslan Öztürk: "Gole sevinmeyerek doğru olanı yaptım"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de kümede kalma mücadelesinde kritik konumda bulunan Siltaş Yapı Pendikspor'un kaptanı Alpaslan Öztürk, Radyospor'daki "Spor Kazanı" programında Özgür Sancar'a önemli açıklamalarda bulundu.

"Kayserispor'u yenip lige tutunamaya çalışacağız"

Süper Lig'de bu hafta oynayacakları MondiHome Kayserispor maçını değerlendiren Öztürk “Bizim için hayatı bir maç daha. Kayserispor’u yenip lige tutunmayan çalışacağız.” dedi.

"Galatasaray kalite farkını ortaya koydu"

Süper Lig'de dün takımı Pendikspor'un Galatasaray'a deplasmanda 4-1 mağlup olduğu maç hakkında konuşan tecrübeli oyuncu “Dün güzel bir maç oldu, güzel de bir atmosfer vardı ama bir yere kadar dayanabildik. İki takım arasında kalite farkı vardı. Sonra da yorgunluk başlayınca Galatasaray farkını gösterdi.” dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Süper Kupa törenine "konsantrasyon" engeli
Habere Git

"Pendikspor için her şeyi yapıyorum"

Bir dönem Galatasaray forması da giyen oyuncu dünkü maçta hissettikleri hakkında “Şu anda Pendikspor’u temsil ediyorum dolayısıyla Pendikspor adına elimden gelen her şeyi yapıyorum son düdüğe kadar da yapmaya devam edeceğim. Galatasaray’da bir zamanlar oynadım ama şu anda Pendikspor forması giyiyorum ve takımımın çıkarları için her şeyi yapıyorum.” dedi.

"Gole sevinmeyerek doğru olanı yaptım"

Dün eski takımına karşı attığı gole neden sevinmediğine yönelik soruya ise Özütrk “Gole skor nedeniyle sevinmemezlik etmedim. Öne geçmiş olsak da sevinmezdim. Göztepe’ye atsam da sevinmezdim. Neticede orada çalıştık, orada ekmek yedik zamanında, orada birlikte çalıştığımız insanlar var. Doğru hareketi yaptığımı düşünüyorum” dedi.

"Bizim rakiplerimize avantajımız..."

Kümede kalma yolunda doğrudan rakipleri ile ilerleyen haftalarda karşılaşacak olmanın kendilerine avantaj yarattığını söyleyen Öztürk “Ligde kalma yarışı gerçekten zorlu geçiyor. Aslında bakıldığı zaman biz 19. sıradayız ve 2 maça bakıyor. Bizim avantajımız şu, biz hep direkt rakiplerimize karşı oynayacağız. Dolayısıyla, bu ligde kalmak istiyorsan kendi maçlarına bakacaksın. Biz de Kayserispor maçından başlayarak, maç maç bakarak ligde kalmak istiyoruz.” dedi.

İlgini Çekebilir
Lider Galatasaray yeni rekor peşinde! Rakip Pendikspor...
Habere Git

"Geriye kalan 5 maçı kazanacak bir takımımız var"

Takımdaki ruh halinin haftadan haftaya değiştiğini belirten Pendiksporlu yıldız “Havamız haftadan haftaya değişiyor. Mesleğimiz gereği bir hafta dünyalar sizin olur, bir hafta gemileriniz batar. Dolayısıyla her şey anlık olduğu için mesleğimizde, eminim ki bu hafta Kayserispor maçına güzel hazırlanacağız. Motive bir kitle olarak maça çıkacağız. Ve inşallah dediğim gibi ligde kalma fitilini ateşleyeceğiz. Bir maçla da kalmayacağız, geriye kalan 5 maçı da kazanabilecek bir takımımız var.” dedi.

"Arda Turan'ı arayıp tebrik ettim"

Trendyol 1.Lig'de Süper Lig yarışını ilk iki sırada sürdüren eski takımlarına değinen Alpaslan Öztürk “Eyüpspor’un şampiyonluğunu kutladım. Arda Hocayı arayıp başarılarından dolayı tebrik ettim. Göztepe konusunda da, Göztepe benim evimdir. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah önümüzdeki sezon Süper Lig’e gelirler. Orada da birlikte çalıştığım isimler var, onların yeri de Süper Lig’dir. Onlara da her şey için müteşekkirim.” dedi.

Alpaslan Öztürk, Galatasaray dönemini yorumladı

Kendisine Galatsaray dönemi ile alakalı sorulan soruya ise 30 yaşındaki yıldız “Hayatımızdaki her şey biraz daha farklı olabilirdi.” yanıtını verdi.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor avantajını koruyamadı, Manisa FK ile yenişemedi
Habere Git

"Şimdiden bir mesaj vermek doğru olmaz"

Sezon sonu takımı ile sözleşmesi bitecek olan oyuncu şu an önceliğinin takımının ligdeki durumu olduğunu “Sezon sonu geleceğimle ilgili bir mesaj vermek doğru olmaz. Şu an önceliğim Pendikspor’un geleceğini düşünmek, Süper Lig’de tutmak. Ondan sonra yaz aylarında oturulur, düşünülür.” şeklinde ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler