Almanya'da korkutan an! Yerde hareketsiz...

14.06.2020 - 18:45 | Son Güncellenme: 14.06.2020 - 18:50

Almanya Ligi'nde Mainz ile Augsburg arasında oynanan mücadelede Taiwo Awoniyi futbolseverleri korkuttu. Taiwo Awoniyi'nin sağlık durumu nasıl? İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi'nin (Bundesliga) 31. haftasında Mainz ile Augsburg arasında oynanan maçta Mainz takımının forvet oyuncusu Taiwo Awoniyi ile rakibi  Felix Uduokhai çok kötü şekilde hava topu mücadelesinde çarpıştı. Taiwo Awoniyi'nin durumu nasıl? İşte detaylar...

Taiwo Awoniyi ile Felix Uduokhai çarpıştı

Mainz 05 ile Augsburg arasındaki maçın 17. dakikasında 22 yaşındaki golcü Taiwo Awoniyi, Felix Uduokhai ile hava topu mücadelesinde çarpıştı. Rakibinin omzuna çenesini çarpan futbolcu, daha sonra kontrolsüz bir şekilde yere düştü ve kafası da yere çarptı. Kısa bir süre futbolcu haraketsiz olarak yerde yattı ve doktorlar hemen saha içine girip futbolcuyu tedavi etmeye çalıştı.

Teknik direktör saha içine girmeye çalıştı

Bu korku dolu anlarda Mainz'ın teknik direktörü Achim Beierlorzer, futbolcusunun durumunu merak etti ve saha içine girmeye kalktı. Ancak; maçın 4. hakemi Benedikt Kempkes, 52 yaşındaki teknik adamı durdurdu.

Almanya'da bu konuyla ilgili yorum yapan eski hakem Thorsten Kinhöfer, "Kurallara göre bu doğru. Ama kurallar olsun ya da olmasın. Böyle bir sakatlık durumunda, oyuncusunun durumunu görmek isteyen bir antrenörü anlayabilirim" ifadelerini kullandı.

Henüz teşhis yok

Öte yandan futbolcu, saha içinden dışarıya sedyeyle götürüldü. Nijeryalı oyuncu önce ambulansta tedavi edildi ve daha sonra Mainz'da bir kliniğe götürüldü. Henüz teşhis ile ilgili bir açıklama ise yapılmadı.

8. dakikada Levin Öztunalı da rakibiyle çarpıştı

Bu arada Levin Öztunali ve Philipp Max de maçta çarpıştı. Levint Öztunalı'nın başına 8. dakikadaki çarpışma sonrasında zımba ile dikiş atıldı. Philipp Max'in de yine başında bir kanama olmasına rağmen maça devam etti.

Senin için hazırladığımız haberler