Romanya, Almanya'nın hızını kesemedi!

29.03.2021 - 00:02 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 00:05

Almanya Milli Takımı, Dünya Kupası Elemeleri'nde Romanya'ya konuk oldu. Romanya-Almanya maçı kaç kaç bitti,? İşte maç sonucu ve detaylar...

Romanya, Almanya'nın hızını kesemedi!

AJANSSPOR-HABER 

Dünya Kupası Elemeleri 2. hafta maçında Almanya deplasmanda Romanya ile karşı karşıya geldi. Arena Nationala'da oynanan maçta kazanan 1-0'lık skorla Almanya oldu. Maçla ilgili detaylar haberde... 

Tek gol Gnabry'den geldi

Karşılaşmada dakikalar 16'yı gösterirken Almanya, Gnabry'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Golde asisti yapan isim ise kariyerine Premier Lig'de Chelsea formasıyla devam eden Kai Havertz oldu. 

Almanya 2'de 2 yaptı

İlk maçta İzlanda karşısında 3-0 kazanan Joachim Löw yönetimindeki Panzerler, elemelerde 2'de 2 yaptı ve gol yemedi. İlk maçta Romanya ise Makedonya'yı 3-2 yenmişti.

İlkay ve Emre Can kaç dakika oynadı?

Almanya'da İlkay Gündoğan ve Emre Can ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika oynadı. Romanya'da ise Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi'nin oğlu Iannis Hagi 11'de başladı ve 83 dakika süre aldı. 

İki takımın fikstürü...

Bir sonraki maçında Almanya, daha önce Fenerbahçe'de oynayan ve kariyerine Napoli'de devam eden Eljif Elmas'ın takımı Makedonya ile oynayacak. Romanya da 31 Mart tarihinde Ermenistan ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler