Mustafa Kaplan: "Kadir Seven için Hoffenheim'dan transfer teklifi geldi"

31.10.2023 - 15:36 | Son Güncellenme: 31.10.2023 - 15:40

Giresunspor'la yollarını ayıran Mustafa Kaplan, yeşil-beyazlı takımdan ayrılık süreci, Mehmet Birinci ve Kadir Seven'e gelen teklif hakkında konuştu.

Mustafa Kaplan: "Kadir Seven için Hoffenheim'dan transfer teklifi geldi"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig takımı Giresunspor'dan ayrılan teknik direktör Mustafa Kaplan ayrılık sürecinden sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. 

Kaplan, Giresunspor'un stoperi Kadir Seven için Hoffenheim'ın teklifini açıkladı. 

"Giresunspor'da transfer yasağı ve kısıtlı imkanlarla mücadele ettik"

Radyospor'da Simay Trafo'nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mustafa Kaplan, "Giresunspor'da transfer yasağı ve kısıtlı imkanlarla mücadele ettik. Giresunspor'da görev aldığımız süre boyunca U-17 ve U-19 takımımızdan oyunculara şans verdik, bu oyuncular ilk kez bu seviyede mücadele etti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe’de Becao ve Fred şoku! Trabzonspor maçında yoklar...
Habere Git

"Sözleşmemiz feshedilmeden Mehmet Birinci antrenmana çıktı, bu yanlıştı"

Giresunspor'da sözleşmemiz feshedilmeden Mehmet Birinci antrenmana çıktı, bu çok yanlış bir davranıştı. Mehmet Birinci'nin yaptığı hareketin yanlış olduğunu sportif direktör Tolga Seyhan da söylemiş. Zannetiyorum; Mehmet Birinci uzun zamandır hocalık yapmayınca heyecan yaptı hemen antrenmana çıktı" dedi.

"Kadir Seven için 600 bin Euro'luk teklif"

Kadir Seven için Hoffenheim'dan resmi teklif geldiğini söyleyen Kaplan, "Kadir Seven için Bundesliga takımı Hoffenheim'dan resmi teklif geldi. 

Hoffenheim'ın teklifi 650 bin Euro'ydu, hatta Kadir'in eski kulübü Ordu'ya verilecek olan pay da düşünüldü. Hoffenheim, Kadir Seven'i transfer edip, pilot takımı Portekiz 2. Lig ekibi Academico de Viseu'ya kiralık olarak gönderecekti" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Selim Soydan: "Ali Koç'a eski şampiyonluklar için tezgah kuruluyor"
Habere Git

Kadir Seven'in bu sezonki performansı

Karadeniz temsilcisi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden savunma oyuncusu Kadir Seven, bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada 2 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler