Bayern Münih, Bryan Zaragoza'yı kadrosuna kattı!

06.12.2023 - 17:10 | Son Güncellenme: 06.12.2023 - 17:14

Almanya Bundesliga takımlarından Bayern Münih, İspanya Ligi'nde Granada forması giyen 22 yaşındaki kanat oyuncusu Bryan Zaragoza'yı transfer etti. İşte detaylar.

Bayern Münih, Bryan Zaragoza'yı kadrosuna kattı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile aynı grupta yer alan Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, İspanyol kanat oyuncusu Bryan Zaragoza'yı transfer etti.

Sözleşme 2029 yılına kadar

Kulüpten yapılan açıklamada, Granada forması giyen 22 yaşındaki futbolcuyla 2029'a kadar sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Sezon sonuna kadar Granada forması giyecek

Açıklamada Zaragoza'nın sezon sonuna kadar Granada forması giyeceği ve yaz döneminde Bavyera ekibine katılacağı belirtildi.

15 milyon Euro

Alman basınında yer alan haberlere göre Bavyera ekibi, İspanyol yıldız için Granada'ya 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Christoph Freund: "Çok hızlı ve son derece çevik bir oyuncu"

Transferi değerlendiren Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund, "Zaragoza iki kanatta da oynayabilen, patlayıcı, çok hızlı ve son derece çevik bir oyuncu. Bu yıl İspanya formasıyla ilk maçına çıktı ve büyük bir potansiyele sahip. Hücum seçeneklerimizi arttıracak. Yazın bize katılmasını dört gözle bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Bu sezonki performansı

Granada formasıyla bu sezon ligde 14 maça çıkan İspanyol futbolcu, 5 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler