Alkışlar milli takımımıza..

13.11.2015 - 22:35 | Son Güncellenme: 13.11.2015 - 22:36

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Finalleri öncesi Katar'daki dostluk maçından galip ayrıldı. Tarihimizde ilk kez karşılaştığımız Katar karşısında kötü başladığımız karşılaşmadan ikinci yarı iyi pozisyonlar bularak galip gelmeyi başardık.

A Milli Takımımız, Avrupa Şampiyonası Finalleri öncesi Katar'daki dostluk maçından galip ayrıldı. Tarihimizde ilk kez karşılaştığımız Katar karşısında kötü başladığımız karşılaşmadan ikinci yarı iyi pozisyonlar bularak galip gelmeyi başardık.
Doha'da Türk seyircisinin de tribünlerin yarısını kapladığını ve Ulusal Milli Takımımıza destek verdiğini gördük. 

A Milli Futbol Takımımız, Katar'ın başkenti Doha'da muhteşem karşılandı. Özellikle Barcelona'da forma giyen dünya çapındaki milli yıldızımız Arda Turan, çok büyük ilgi gördü.

Hazırlık maçından öte dostluk havasında geçen karşılaşma hiçbir olay olmadan tamamlandı. Doha'da maçı izleyen bir konuk daha vardı. Galatasaray'ın eski teknik direktörü şu an Interin hocası Roberto Mancini.

İnanıyorumki Fransa'da  Milli Takımımız üstün başarılar elde edecektir. Özellikle yaş ortalaması çok genç olan iyi bir jenerasyon yakalayacak ve Avrupa Şampiyonası'nda final oynayacaktır. Özellikle son zamanlarda ülkemizde yaşanan kaostan dolayı moralimiz çok bozuktu ama inşallah Milli Takımımız göstereceği başarılarla yüzümüzü güldürecektir.

Milli Takımımız'da forma giyen ve mücadele azmini gösteren bütün oyuncularımıza çok teşekkür ediyorum. 2016 Avrupa Şampiyonası finallerinde başarılar diliyorum.

Senin için hazırladığımız haberler