Ali Yüce ne iş yapar, evli mi ve nerenin CEO'su ve serveti ne kadar?

18.05.2022 - 00:33 | Son Güncellenme: 18.05.2022 - 00:39

Galatasaray'da Dursun Özbek'in yönetim listesinde yer alan Ali Yüce kimdir, ne iş yapar yanı sıra evli ve serveti ne kadar gibi aramalar da sürüyor. İşte detaylar...

 Ali Yüce ne iş yapar, evli mi ve nerenin CEO'su ve serveti ne kadar?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı sürüyor. Yeni yönetim kurduğu iddia edilen Dursun Özbek'in listesinde yer aldığı konuşulan Ali Yüce merak konusu olmaya başlandı.Ali Yüce kimdir ve serveti ne kadar? İşte Ali Yüce hakkında merak edilen tüm detaylar...

Ali Yüce kimdir?

Ali Yüce, 1986 İstanbul doğumlu. İstanbul Erkek Lisesi ve Eyüboğlu Koleji'nin ardından Bilgi Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü'nü bitirdi. Skoda Yüce Auto yönetim kurulu üyesi olan Yüce İngilizce bilmektedir.
 

Ali Yüce ne iş yapar?

Skoda Yüce Auto Reklam ve Pazarlama Komitesi Başkanlığı, İcra Kurulu Üyeliği, yurt dışı ilişkileri ve son olarak Skoda Yüce Auto Yönetim Kurulu Üyesi görevlerinde bulundu. Ali Yüce, İngilizce bilmektedir.
 

Skoda Türkiye Sahibi Kim?


Yüce Auto A.Ş. yüz yılı aşan bir üretim geleneği ve deneyimiyle dünya otomotiv pazarında her geçen gün daha fazla talep edilen ŠKODA markasının Türkiye distribütörüdür. Orhan Yüce tarafından kurulan Yüce Auto A.Ş., otomotiv sektöründe 65 yılı aşan bir geçmişe sahiptir.

Senin için hazırladığımız haberler