Ankaragücü’nde Ali Sowe'den Trabzonspor Transferi Sorusuna Cevap

10.06.2023 - 11:14 | Son Güncellenme: 10.06.2023 - 11:43

Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Gambiyalı santrafor Ali Sowe'un menajeri Luigi Sorrentino, Trabzonspor iddialarına cevap verdi. İşte detaylar

Ankaragücü’nde Ali Sowe'den Trabzonspor Transferi Sorusuna Cevap

AJANSSPOR - HABER

Ankaragücü’nde kiralık olarak forma giyen Gambiyalı santrafor Ali Sowe ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Süper Ligde 36 maçta 16 gol atıp, 4 de asist yapan 28 yaşındaki santraforla ilgili Rusya’da çıkan haberlerde Trabzonspor’un ilgilendiği iddia edilmişti.

Bonsorvisi Rusya’nın Rostov kulübünde bulunan oyuncunun menajeri iddialarla ilgili Rus basınan konuştu.

RB Sport’a açıklamalarda bulunan menajer Luigi Sorrentino, Ali Sowe’un geleceği ile ilgili hala bir kesinlik olmadığını söyledi.

"Ali Sowe için somut bir teklif yok"

Geçen yıl temmuz ayında Sowe’nin Rostov kulübünden, kiralık olarak Ankaragücü’ne tranfser olduğunu ifade eden Sorrentino, “Ankaragücü ile Rostov kulübü arasında müzakere süreci başlamadı. Trabzonspor’un ilgisini de ilk kez duyuyorum. Kulüpten kimse benimle iletişime geçmedi. Şu anda Ali için somut bir teklif yok. Bekliyoruz, bundan sonra ne olacağını göreceğiz” dediği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Yayın gelirinde en fazla pay G.Saray’ın oldu! F.Bahçe, Beşiktaş, Trabzonspor...
Habere Git

Piyasa değeri 3 Milyon Euro

İtalyan pasaportu da bulunan oyuncu, geçen yıl kariyerinin en iyi dönemini yaşadı. Ankaragücü ile piyasa değeri 3 Milyon Euro’ya kadar çıkan oyuncunun Rus kulübü ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Ali Sowe’un performansı

Ali Sowe, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 36 maçta 16 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Daha önce Juve Stabia, Pescara, Latino Calcio, Modena, Lecce, Prato, Vibonese, KF Skenderbeu, CSKA Sofia, Rostov ve MKE Ankaragücü formaları giyen oyuncu 329 maçta 110 gollük skor sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler