Galatasaray Üyesi Ali Sabancı ile Eşi Vuslat Doğan Sabancı Kaza Yaptı

25.08.2023 - 21:22 | Son Güncellenme: 25.08.2023 - 21:44

Bir dönem Galatasaray başkanlığı için adı anılan iş insanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da tatildeyken denizde zodyak botla kaza yaptı. İşte detaylar

Galatasaray Üyesi Ali Sabancı ile Eşi Vuslat Doğan Sabancı Kaza Yaptı

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'da geçen yıl başkanlık seçimlerinde sık sık adı geçilen ünlü iş insanı Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da deniz kazası geçirdi. 

Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı ağır yaralandı

Sahibi olduğu Pegasus Havayolları firmasıyla Galatasaray'a uzun süre tribün sponsorluğu yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da denizde geçirdikleri kaza sonrası ağır yaralandı.

İstanbul'a sevk edildiler

Yaşanan talihsiz kaza sonrası ilk olarak Leros Adası'nda hastaneye kaldırılan çift, daha sonra Bodrum'a oradan da hava ambulansı ile İstanbul Amerikan Hastanesi’ne sevk edildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Tete'yi UEFA'ya bildirilen kadroya ekledi
Habere Git

Ali Sabancı'ya stent takıldı

Birgün net'in T24'e dayandırdığı habere göre İstanbul'a getirilen Ali Sabancı'nın aort damarına stent takıldı. Yüz travması gözlenen Vuslat Doğan Sabancı'nın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Fahrettin Koca'dan Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı açıklaması

Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Sabancı çiftinin sağlık durumu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"İş dünyasının ileri gelen isimlerinden Sn. Ali Sabancı, eşi Sn. Vuslat Doğan Sabancı ile ağır bir deniz kazası geçirmiş, kazada yaralanan Ali Bey ilk müdahalenin ardından ambulans uçakla İstanbul’a sevk edilmiş; genel durumu iyi olan eşinin de ambulans uçakla İstanbul’a sevki planlanmıştır. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum."

Ali Sabancı'dan Galatasaray açıklaması gelmişti

Ali Sabancı, 2012 yılında İzzet Çapa'ya verdiği bir röportajda Galatasaray'a yönetici olmak isteyip isteyeceği yönündeki soruya şu cevabı vermişti:

"Kayınpeder (Aydın Doğan) futbolla ne ilgilenir ne de anlar ama bana "Ünal (Aysal) Bey seninle konuşmak istiyor" dedi. "Tamam" dedim ama futbol takımında yönetici olmanın gerektirdiği meziyetlerin bende olmadığını hissettim."

Senin için hazırladığımız haberler