Erol Bilecik'ten Adana Demirspor Maçı Sonrası Ali Palabıyık Paylaşımı

03.02.2023 - 00:28 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 00:45

Fenerbahçe'nin yönetim kurulu üyesi Erol Bilecik, Adana Demirspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık hakkında sosyal medyada paylaşım yaptı. İşte detaylar

Erol Bilecik'ten Adana Demirspor Maçı Sonrası Ali Palabıyık Paylaşımı

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Adana Demirpor'la karşılaştı. Ligde 3 maçlık seri yakalayan Sarı-Lacivertliler, Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı ve zirve yolunda yara aldı. Bir golün iptal edildiği, iki penaltıdan birinin kaçtığı, direkten dönen topu olduğu karşılaşmada goller Cherif Ndiaye (pen.) ve Enner Valencia'dan geldi.

Fenerbahçeli yönetici Erol Bilecik, Adana Demirspor karşılaşması sonrası yaptığı paylaşımla gündem oldu.

Adana Demirspor maçında hakem Ali Palabıyık'ın maçı katletmek için sahaya çıktığını söyleyen Bilecik, şu sözleri kullandı:

Erol Bilecik: "Düdüğünü astırmayı MHK da isteyecek"

"Utanç dolu akşamın ardından;

Fenerbahçemizi katletmek için sahaya çıkan Ali Palabıyık'a rağmen tüm takımı ve hocamızı kutluyorum..

Yarın sabah bu hakemin düdüğünün astırılmasını bizden çok MHK isteyecektir!

FENERBAHÇE camiası büyük resmi görün ve tek vücut olalım!"

İlgini Çekebilir
Fener'e Demir çelme!
Habere Git

Palabıyık'ın kararları Fenerbahçelileri çıldırttı

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Adana Demirspor ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı. Hakem Ali Palabıyık verdiği kararlarla Fenerbahçelileri çıldırttı ve büyük tepkilere sebep oldu.

Penaltı beklentisi karşılık bulmadı

Fenerbahçe'nin iptal edilen golü ve penaltı beklediği 3 pozisyon tartışmaları beraberinde getirdi. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı muhteşem bir tempoya sahne oldu. Sarı-lacivertli oyuncular iptal edilen gol sonrası Ali Palabıyık'a itirazlarda bulundu. Fenerbahçe'nin penaltı beklentisi karşılık bulmadı.

Fenerbahçe'nin golü iptal edildi

Mücadelenin 14'üncü dakikasında Stambouli ile birlikte topa yükselen Mert Hakan Yandaş meşin yuvarlağı kontrol ettikten sonra uzaklardan vuruşunu yaptı ve rakip fileleri havalandırdı. Adana Demirspor'da oyuncular Ali Palabıyık'a elle oynama itirazlarında bulundu.

Mert Hakan Yandaş'ın gol sevinci devam ederken hakem VAR'la iletişim kurdu. VAR'dan gelen uyarı sonrası ağlara giden top elle oynama gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus kırmızı kart gördü
Habere Git

Top ağlarda ama Palabıyık düdüğünü işaret etti

Karşılaşmanın 67'nci dakikasında Fenerbahçe kazandığı serbest vuruşu hızlı kullandı ve top ağlarla buluştu. Sarı-lacivertlilerin ağlara gönderdiği top sonrası Ali Palabıyık düdüğünü işaret etti ve henüz çalmadığını belirtti. Serbest vuruş tekrar edildi.

Ali Palabıyık'tan Jorge Jesus'a kırmızı kart

Öte yandan Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, maçın bitiminin ardından kırmızı kart gördü. 

Deneyimli teknik direktör; maçın son bölümünde Zajc'ın yerde kaldığı pozisyonda düdük gelmemesi nedeniyle itiraz etti. Bunun üzerine hakem Ali Palabıyık, Fenerbahçe teknik direktörüne kırmızı kart gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler