Ali Palabıyık Trabzonspor'a abone!

23.07.2020 - 14:37 | Son Güncellenme: 23.07.2020 - 17:18

Ziraat Türkiye Kupası finalinde FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık görev alacak. Palabıyık'ın yönettiği ya da VAR hakemi olarak görev aldığı maçlarda Trabzonspor kaç galibiyet, kaç yenilgi aldı? İşte yanıtı...

Ali Palabıyık Trabzonspor'a abone!

DETAY HABER-AJANSSPOR

Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında 29 Temmuz Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalini Ali Palabıyık’ın yöneteceği açıklandı. Ali Palabıyık, kaç kez Trabzonspor maçına atandı? Hangi maçları yönetti? Trabzonspor, Ali Palabıyık yönetimindeki maçlarda kaç kez kazandı? İşte detaylar…

Ali Palabıyık, yine bir Trabzonspor maçında görev alacak

Süper Lig’de şampiyonluğu Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor, kupa finalinde galip gelerek sezonu en azından 1 kupa ile tamamlamak istiyor. Bordo-mavililerin, Alanyaspor ile oynayacağı maça Trabzonspor taraftarlarının zaman zaman sertçe eleştirdiği hakemlerden biri olan Ali Palabıyık atandı.

Bu sezon 10.kez Trabzonspor maçına atandı

Ali Palabıyık’ın bu sezon 10. kez Trabzonspor maçına atanması dikkati çekti. Palabıyık’ın, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak ve saat 21:30’da başlayacak maçta yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Asım Yusuf Öz yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Ali Şansalan olacak.

Trabzonspor, Ali Palabıyık ile daha çok kazandı

Trabzonspor, bu sezon Ali Palabıyık’ın yönettiği ya da VAR hakemi olarak görev aldığı 9 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Bu maçlar arasında Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray galibiyetleri dikkat çekici. Bordo-mavililer, Palabıyık’ın yönettiği söz konusu maçlarda 21 gol atarken, 11 gole engel olamadı. Öte yandan Palabıyık, Trabzonspor’un oynadığı 9 maçın 4’ünde VAR, 5’inde orta hakem olarak sahadaydı.

Ali Palabıyık’ın bu sezon yönettiği maçlar...

● Fenerbahçe 1-1 Trabzonspor    (VAR)
● Trabzonspor 4-1 Beşiktaş       (Orta hakem)
● Başakşehir 2-2 Trabzonspor     (Orta hakem)
● Trabzonspor 1-1 Galatasaray    (Orta hakem)
● Trabzonspor 2-1 Fenerbahçe (Orta hakem)
● Beşiktaş 2-2 Trabzonspor          (VAR)
● Malatyaspor 1-3 Trabzonspor  (Orta hakem)
● Galatasaray 1-3 Trabzonspor   (VAR)
● Göztepe 1-3 Trabzonspor         (VAR)

Not: Trabzonspor'un kazandığı maçlar yeşil olarak görünmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler