Ali Palabıyık, Serdar Tatlı'nın gitmesi için mi hata yaptı?

04.10.2021 - 10:55 | Son Güncellenme: 04.10.2021 - 10:58

Yayıncı kuruluş beIN Sports'un hakem yorumcuları Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban, Rizespor-Galatasaray maçı hakemi Ali Palabıyık'ı yorumladı. İşte o sözler...

Ali Palabıyık, Serdar Tatlı'nın gitmesi için mi hata yaptı?

AJANSSPOR-HABER

3-3 biten Beşiktaş-Adana Demirspor maçında büyük tartışmalara neden olan kararlar veren hakem Ali Palabıyık, Çaykur Rizespor-Galatasaray maçındaki kararlarıyla da manşetelere çıktı. Galatasaray'ın 101. dakikada attığı gol başta olmak üzere maçta iki takım lehine veya aleyhine verdiği bir çok karar tartışma yaratan Palabıyık için yayıncı kuruluş beIN Sports'un hakem yorumcuları da çarpıcı yorumlar yaptı.

Palabıyık 5 kritik hata yaptı

Lale Orta, Bülent Yıldırım ve Deniz Çoban'nın yorumcu olduğu Trio programında Ali Palabıyık'ın kararları masaya yatırıldı. Üç yorumcu da Palabıyık'ın 5 kritik hata yaptığında birleşti.

İşte Orta, Yıldırım ve Çoban'ın Palabıyık'ın hata yaptığına hükmettiği 5 karar:

-Rize'nin ilk golü öncesi Galatasaray lehine faul verilmesi lazımdı.
-Rizesporlu Sabo'nun kırmızı kartla atılması gerekirdi.
-Musleraya'ya topa vurduğu için ikinci sarı karttan atılmalıydı.
-Mostafa Mohamed ikinci sarı karttan ihraç edilmeliydi.
-Galatasaray'a galibiyeti getiren son gol öncesi Rizespor lehine faul verilmeliydi.

Ali Palabıyık'ın morali bozuktu

Deniz Çoban, Ali Palabıyık'ın moralsiz olduğunu belirterek, "Hafta içinde Halil Umut Meler, Şampiyonlar Ligi'nde maç yönetirken Palabıyık, Avrupa Ligi'nde yönetti" dedi.

Palabıyık'ın Rize'de adeta sahada olmadığını savunarak, "Art niyentli değildi. Çünkü iki takım aleyhine de hataları vardı. Art niyetliyse de ancak Serdar Tatlı'nın (MHK Başkanı) gitmesi için art niyetli olabilir" dedi. Bülent Yıldırım ise Çoban'ın bu sözlerine "Öyle de olduğunu zannetmiyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler