Fenerbahçe'de Ali Koç, Kongre Kararı Alıyor! Aziz Yıldırım...

05.04.2023 - 11:23 | Son Güncellenme: 05.04.2023 - 11:39

Beşiktaş derbisinde mağlup olan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, kongre kararı alacağı iddia edildi. Koç, Aziz Yıldırım aday olması halinde ise adaylık kararı verecek. Detaylar...

Fenerbahçe'de Ali Koç, Kongre Kararı Alıyor! Aziz Yıldırım...

AJANSSPOR HABER

Kendi sahasında Beşiktaş'a 4-2 mağlup olan Fenerbahçe'de taraftarın yoğun tepkileri devam ediyor. Taraftarların tepkileri sürerken yeni bir flaş gelişme daha yaşandı. Ali Koç'un kongre kararı alacağı iddia edildi. Detaylar...

Koç'tan kogre kararı

Milliyet'te yer alan habere göre, Fenerbahçe'de Ali Koç, kongre kararı aldı. Beşiktaş maçından sonra tribünlerden gelen tepkilerin sosyal medyada da sürmesiyle birlikte Sarı-Lacivertli taraftarlardan ilk kez bu kadar uzun süre istifa tepkileri oluştu. 

Ali Koç'tan adaylık kararı

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimin de gelen bu tepkilerle beraber artık kongre konusunu gündeme aldığı iddia edildi. Henüz nihai bir karar verilmese de sezon sonu olağanüstü genel kurula gidilme ihtimalinin çok yüksek olduğu belirtildi. Mevcut başkan Ali Koç’un aday olup olmayacağı ise ortaya çıkacak adaylara göre şekilleneceği ifade edildi.

Aziz Yıldırım detayı

Milliyet yazarı Atilla Gökçe yazısında başkan Ali Koç'un Aziz Yıldırım için aldığı kararı da yazdı. Gökçe yazısında,  ''Beşiktaş (2-4) yenilgisinden sonra üç saatlik değerlendirme ve tartışma toplantısında “olağanüstü kongre” de konuşuluyor. Anlatıldığına göre Başkan Ali Koç, görevi bırakabileceğini, ancak eski başkan Aziz Yıldırım’ın adaylığı halinde kendisinin de aday olacağını söylüyor.'' ifadelerine yer verdi.

Jesus sene sonunda gidecek

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Mayıs ayında bitecek olan sözleşmesini uzatmayı düşünmediği iddia edildi. Tecrübeli teknik adam Portekiz basınına verdiği demeçlerde Brezilya Milli Takımı için Mayıs ayını işaret etmesi de bu iddiaları güçlendirmeye başladı. 

Taraftarın tepkisi devam ediyor

Beşiktaş derbisinin ardından tribünlerde tepki veren Fenerbahçe taraftarı, sosyal medyada da tepkilerini sürdürüyor. Fenerbahçe'nin resmi hesaplarda yaptığı tüm paylaşımların altına istifa davetleri yazmaya başladılar. 

Senin için hazırladığımız haberler