Fenerbahçe'de Ali Koç, yeni sezon uçağını kaldırdı: Joachim Löw, Jorge Jesus...

12.01.2022 - 18:33 | Son Güncellenme: 12.01.2022 - 22:55

Yeni sezonda Joachim Löw'ü Fenerbahçe'nin başında görmek isteyen Başkan Ali Koç düğmeye bastı. Koç, Löw ve Jorge Jesus başta bir çok hocayla görüşecek.

Fenerbahçe'de Ali Koç, yeni sezon uçağını kaldırdı: Joachim Löw, Jorge Jesus...

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

İsmail Kartal'ı bu sezon sonuna kadar geçici olarak teknik direktörlüğe getiren Fenerbahçe’de hareketli saatler yaşanıyor. Başkan Ali Koç ve Selahattin Baki Almanya’ya Joachim Löw ile resmi bir görüşme yapmak üzere gitti.

2.5 yıllık program yapılacak

İsmail Kartal'a yakınlığıyla bilinen Joachim Löw, sarı lacivertlilerin sezon ortasında gelme teklifini kabul etmedi. Anlaşma sağlanırsa  Alman teknik direktörden, Fenerbahçe’de üst akıl olarak takımı izlemesi  istenecek. Almanya’nın Stuttgart kentinde gerçekleştirilecek görüşmede önümüzdeki 2.5 yılın plan programı yapılacak.

Yüz yüze görüşerek ikna edilmeye çalışılacak

İsmail Kartal’a takımı emanet eden Başkan Ali Koç'un gelecek sezon için ilk hedefi Löw. Başkan Koç'un "Sezon ortası takımı almam" diyen Alman teknik direktörü ikna etmek için yüz yüze görüşme yapmak istediği öğrenildi.

Alternatif isim: Jorge Jesus

Löw’den alınacak olan yanıta göre diğer isimlerle görüşme yapılacak. Bu isimlerden biri Benfica'dan ayrılan Jorge Jesus. Almanya'dan çıkan sonuca göre Portekizli teknik direktörle de görüşme yapılacak.

İlgini Çekebilir
Son Dakika | Löw, Fenerbahçe'de! İşte alacağı ücret...
Habere Git

5 isimden randevu alındı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 'un listesinde ilk sırada Löw ikinci sırada Jorge Jesus bulunuyor. Ancak listede 5 isim daha bulunduğu ve gelişmelere göre bu teknik direktörlerden randevu alınabileceği öğrenildi.

Dosyalar verilecek

Sarı lacivertlilerin başkanı Ali Koç, çıkacağı seferden gelecek sezonun teknik direktörünü belirleyerek dönmek istiyor. Bu isim kesinleşirse  yeni sezon planlamaları konusunda görüşmeler yapılacak. Takımdaki futbolcuların bütün bilgilerini içeren dosyalar hocaya verilecek.

Ali Koç ile Joachim Löw görüşmesinden çıkan sonuç belli oldu!

Ali Koç ile Joachim Löw, Almanya'da gerçekleşen görüşmenin sonunda, anlaşmaya vardı. Tecrübeli teknik direktör, yıllık 5 Milyon Euro, yardımcıları ise yıllık 1.5 Milyon Euro kazanacak. Kadrodaki tüm futbolcuların bilgilerini içeren dosyaları teslim alan Löw, sezon sonuna kadar takımı yakından takip edecek.

Senin için hazırladığımız haberler