Galatasaray İle Fenerbahçe'den Sebastian Szymanski Transferi Hamlesi

09.07.2023 - 10:06 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 10:13

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Polonyalı oyuncu Sebastian Szymanski'nin Sarı-Kırmızılı ekibin tesislerini gezdiği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray İle Fenerbahçe'den Sebastian Szymanski Transferi Hamlesi

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ile Galatasaray yine bir oyuncuda karşı karşıya geldiler. Fenerbahçe'nin görüşmeler yaptığı Polonyalı oyuncuyu Galatasaray'ın tesisleri gezdirdiği ve transferde son aşamaya geldiği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray devreye girdi

Fanatik'te yer alan habere göre, Arda Güler'in takımdan ayrılmasından sonra Ali Koç, boşluğu Sebastian Szymanski'yle doldurmak istiyordu. Bir süredir Polonyalı futbolcuyla görüşen Sarı-Lacivertliler transferi bitiremeyince devreye Galatasaray'ın girdiği öğrenildi. 

Erden Timur devreye girdi

Galatasaray'da transfer çalışmalarına devam eden Erden Timur Londra seyahatinde Polonyalı orta sahanın temsilcileri ile görüştüğü iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Suudi Arabistan'dan Fenerbahçeli yıldıza teklif geldi
Habere Git

Sebastian Szymanski, Florya'yı gezdi

Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Sebastian Szymanski'nin İstanbul'a geldiği iddia edildi. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Bonservisi Rus kulübü Dinamo Moskova’da olan 24 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz hafta İstanbul’a gelerek Florya Metin Oktay Tesisleri’ni dahi gezdi. Aslan ile başarılı oyuncu arasındaki görüşmeler tüm hızıyla sürüyor.

Sebastian Szymanski kimdir?

Sebastian Szymanski, 10 Mayıs 1999 yılında Polonya'da dünyaya gelmiştir. 174 cm boyundaki Sebastian Szymanski, on numara pozisyonunda oynamaktadır. 24 kez milli forma giymiştir. Dinamo Moskova forması giymektedir. Sol ayaklıdır.

Sebastian Szymanski istatistikleri

Bu sezon 40 maça çıkan Sebastian Szymanski, 10 gol 7 asist üretmiştir.

Senin için hazırladığımız haberler