Ali Koç "Sabrımız taşıyor" demişti! Sebebi belli oldu! Dünya devi devreye girmiş

20.07.2024 - 09:19 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 17:02

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un dün gece katıldığı bir davette Youssef-En Nesyri hakkında "Sabrımız taşıyor" kelimelerini kullanmasının sebebi belli oldu.

Ali Koç "Sabrımız taşıyor" demişti! Sebebi belli oldu! Dünya devi devreye girmiş

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç dün gece saatlerinde katıldığı bir davette Youssef En-Nesyri transferi hakkında somut açıklamalarda bulunarak sabırlarının taştığını söyledi.

"Olmazsa diğer planlarımıza bakacağız"

Katıldığı davette Youssef En Nesyri hakkında konuşan Başkan Ali Koç: "Forvete gelince,hepiniz merak ediyorsunuz. En-Nesyri’yi çok istiyorduk. Hala istiyoruz ama sabrımız taşmak üzere, buradan selam olsun. Mario Branco’ya 48 saat süre verdi. Oldu oldu, olmadı olmadı B-C-D ve E planlarımıza gideceğiz" ifadelerini kullandı.

Sebebi belli oldu

NTV 'den Gürkan Ak'ın haberine başkanın bu açıklamayı yapmasının altında Sevilla'da forma giyen oyuncu için bir dünya devininn devreye girmesi yatıyor.

Juventus oyuncu ile temas kurdu

Haberde yer alan bilgiye göre Serie A devi Juventus, 27 yaşındaki futbolcunun kendisiyle temas kurarken Sevilla ile iletişime geçmedi.

Roma da araya girdi

Sarı-lacivertli ekibin daha önce Faslı oyuncu ile anlaştığı bilinirken süreç, bir başka İtalyan ekibi AS Roma'nın devreye girmesinden ötürü uzamıştı.

Resmi açıklama bekleniyor

İstanbul temsilcisinin golcü oyuncu ile anlaştığı bilinirken en kısa sürede resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler