Fenerbahçe iç transferde harekete geçti! Sözleşmesi...

30.05.2024 - 13:57 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 14:06

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, iç transferde harekete geçti. Sarı-lacivertli ekip Bright Osayi-Samuel'in sözleşmesini uzatmak istiyor. İşte detaylar.

Fenerbahçe iç transferde harekete geçti! Sözleşmesi...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe iç transferde harekete geçti. Büyük ölçüde kadrosunu korumak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, Bright Osayi-Samuel'in sözleşmesini uzatmak istiyor.

Osayi-Samuel ile sözleşme uzatma görüşmeleri başladı

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin, Bright Osayi-Samuel ile sözleşme uzatma görüşmelerine başladığı belirtildi.

"Astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda kalacalar"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Aslında çok eksiğimiz yok; İrfan Can, Fred, Ferdi, Osayi bunların hepsi olağanüstü astronomik bir rakam gelmediği takdirde takımda kalacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezonki performansı

Sarı-Lacivertli takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Nijeryalı futbolcu, bu sezon çıktığı 39 karşılaşmada 4 gol ve 6 asistlik performans sergiledi.

26 yaşındaki futbolcu 2021 tarihinde İngiliz ekibi Queens Park Rangers Fenerbahçe'ye 508 bin Euro gibi bir bonservis ücreti karşılığında transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler