Ali Koç: "Futbolda voleybol federasyonumuzu örnek olarak gösteriyorum"

10.05.2024 - 21:49 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 22:07

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç A Milli Kadın Voleybol Takımı'nı işaret ederek, futbolda Türkiye Voleybol Federasyonu'nu (TVF) örnek gösterdiğini söyledi.

Ali Koç: "Futbolda voleybol federasyonumuzu örnek olarak gösteriyorum"

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Ali Koç, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın getirdiği başarıları işaret ederek Türkiye Voleybol Federasyonu'nu (TVF) örnek gösterdi.

"Bu seviyede voleybol oynanıyorsa bu TVF'nin başarısıdır"

Ali Koç, "Türkiye'de bu seviyede voleybol oynanıyorsa bu TVF'nin başarısıdır. Şu an ligler bitti. Kulüpleri bir yana koyduk. Şimdi 85 milyonun takip edeceği süreç başlıyor" ifadelerini kullandı.

"2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı spor yılıdır"

Koç, "2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en başarılı spor yılıdır. Çünkü kadın voleybol takımımız dünyada birinci oldu. Bununla beraber bu bir tesadüf değil. Tesadüf başarılar nedir, bir sene bir şey tutturursun ama sonradan üzerine bir şey koyamazsın. Ama milli takımımız üzerine koya koya geldi bu duruma. Müthiş bir başarı var. Buraya gelmek çok zor ama daha da zoru burada kalmak. Madalya istiyoruz. Her türlü madalyaya razıyız ama olimpiyatlardan altın alırsak daha güzel olur" dedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık! Edin Dzeko'ya astronomik teklif...
Habere Git

"İnşallah diğer spor branşlarında da o başarıları getiririz"

Ali Koç, "İnşallah diğer spor branşlarında da o başarıları getiririz. Her zaman futbol söz konusuysa voleybol federasyonumuzu örnek olarak gösteriyorum. Bu federasyonun bir planı, yol haritası ve inancı var. Başarı geldikçe sponsorluklar da artıyor. Bir vatandaş olarak başkanımıza teşekkür ediyorum. Allah yolumuzu açık etsin. İnşallah bir sakatlık olmadan bileğimizin hakkıyla başarılarımızı alırız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler