Ali Koç Duyurduğu Dursun Özbek'e Laf Söyleyen Yönetici Ortaya Çıktı

01.08.2023 - 15:39 | Son Güncellenme: 01.08.2023 - 16:29

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Galatasaraylı bir yöneticinin kendisine, Dursun Özbek hakkında söylediklerini açıklamasından sonra o isim ortaya çıktı. Detaylar...

Ali Koç Duyurduğu Dursun Özbek'e Laf Söyleyen Yönetici Ortaya Çıktı

AJANSSPOR HABER

Galatasaraylı bir yöneticinin kendisine, Dursun Özbek hakkında söylediklerini dile getiren Ali Koç’un, hangi Galatasaraylı yöneticiyle konuştuğu da ortaya çıktı. İşte merak edilenler...

“O, senin karşına çıkamaz ki, hitabet kabiliyeti yok!”

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz günlerde, Galatasaray başkanı Dursun Özbek’i hedef alarak, ''Galatasaraylı bir yönetici, bana Dursun Özbek için 'O senin karşına çıkamaz ki, hitabet kabiliyeti yok.' dedi'' ifadelerini kullanmıştı. Ortalığı ayağa kaldıran bu sözlerinse kime ait olduğu ortaya çıktı.

O sözler ikinci başkana ait

Selim Soydan’ın verdiği bilgilerde Galatasaray’ın 2. Başkanı Metin Öztürk’e ait olduğu iddia etti. ''Öztürk, kulüpler birliği toplantısı sırasında Ali Koç ile bir araya gelerek, başkan Dursun Özbek için  'O senin karşına çıkamaz ki, hitabet kabiliyeti yok.''' ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da orta sahaya 3 dünya yıldızı aday!
Habere Git

Ali Koç, Dursun Özbek’e çağrıda bulunmuştu 

Ali Koç, geçtiğimiz sezon boyunca ezeli rakibinin başkanını karşılıklı bir programa çıkmaları davetinde bulunmuştu. Bu daveti karşılıksız kalan Ali Koç ise, geçtiğimiz günlerde “Bir Galatasaray’lı yönetici” diyerek Metin Öztürk’ün kendisine söylediklerini kamuoyuyla paylaşmıştı.

Dursun Özbek: Galatasaray'ı karıştırmaya ne güçleri, ne kalibreleri, ne de geçmişleri yeter

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yüksek divan kurulu temmuz ayı olağan toplantısında yaptığı açıklamalara cevap verdi.
 

Dursun Özbek, konuyla ilgili, "İkinci başkanım Metin Öztürk kardeşimi bir polemik içine çekmeye çalışıp, buradan Galatasaray'a vurmaya çalışıyorlar. Kendisi iyi bir Galatasaraylıdır, neyi ne zaman söyleyeceğini de çok iyi bilir" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! Bonservisiyle gitti...
Habere Git

''Galatasaray'a vurmaya çalışıyorlar''

Galatasaray'ı karıştırmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğini belirten Dursun Özbek, "İkinci başkanım Metin Öztürk kardeşimi bir polemik içine çekmeye çalışıp, buradan Galatasaray'a vurmaya çalışıyorlar. Kendisi iyi bir Galatasaraylıdır, neyi ne zaman söyleyeceğini de çok iyi bilir. Bu Ali Cengiz oyunlarını yapanlara hatırlatmak isterim; onlar giderken biz dönüyorduk. Anlaşılıyor ki, açıklamalarında dedikleri gibi fıtratlarında olmayan şeyleri yapmaya başladılar. Yalnız ben şimdiden söyleyeyim, Galatasaray'ı karıştırmaya ne güçleri, ne kalibreleri, ne de geçmişleri yeter" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler