Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarları kol kola! Ali Koç "Aklınızı mı yediniz!" demişti

08.05.2022 - 16:17 | Son Güncellenme: 08.05.2022 - 16:29

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş ile oynayacakları derbi maçla aynı günde İstanbul'da Trabzonspor taraftarlarının kutlama yapmasına izin verilmesine tepki göstermişti. Bordo mavili taraftarlardan paylaşım geldi. İşte detaylar...

 Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarları kol kola! Ali Koç "Aklınızı mı yediniz!" demişti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç 6 Mayıs Cuma günü düzenlediği basın toplantısında, Beşiktaş ile deplasmanda oynayacakları derbi karşılaşmasının oynayacağı gün olan 8 Mayıs Pazar günü, Trabzonspor taraftarlarının İstanbul Yenikapı'da şampiyonluk kutlaması yapmasına izin verilmesine sert tepki göstermişti.

"Aklınızı mı yediniz!" 

Ali Koç yaptığı açıklamada, "Pazar günü Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi var. Yenikapı'ya kutlama izni veriliyor. En azından polise acıyın. Beşiktaşlılarla karşı karşıya gelirlerse ne olacak? Siz ne yapmaya çalışıyorsunuz! Aklınızı mı yediniz! Kendi sahalarındaki maçlarını İstanbul'a almak istiyorlar. Bu provokasyon değil mi? Beşiktaş şampiyon olacak, son maçını Trabzon'da oynayacak! Galatasaray böyle bir maçı Eskişehir'de oynayacak! Fenerbahçe, Bursa'da oynayacak! Böyle şey olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: "Yazıklar olsun!"
Habere Git

Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarlarından dostluk pozu

Ali Koç'un bu açıklamalarının ardından bugün Yenikapı'daki kutlamaya gidecek olan Trabzonspor taraftarları ile Vodafone Park'ta oynanacak olan derbi karşılaşmasına gidecek olan Beşiktaş taraftarlarının karşılaşması halinde yaşanacak olanlar merak konusuydu. 

İki takım taraftarları İstanbul'un çeşitli yerlerinde karşılaşırken Ali Koç'un ileri sürdürdüğü olumsuzluk yaşanmazken taraftarlar dostluk pozu verdiler.   

"Kimsenin zoruna gitmesin"

DikFutbol adlı sosyal medya hesabından Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarının birlikte fotoğrafları, "Ali Koç'un Trabzonspor'lular yarın Yenikapı'da kutlama yapacak ya Beşiktaş taraftarlarıyla karşılaşırlarsa ne olacak diye provokasyon yapmıştı. Biz Beşiktaş taraftarıyla karşılaştık ve hepsiyle elele kolkola yanyanayız. Kimsenin zoruna gitmesin." ifadeleriyle paylaşıldı.

Bir başka sosyal medya paylaşımında ise "Trabzonspor ve Beşiktaş taraftarları el ele kol kola İstanbul sokaklarında. İşte olması gereken budur." sözleri yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler