Ali Düşmez: "Türkiye'nin Euro 2024'ü alacağını düşünüyorum"

25.09.2018 - 18:15 | Son Güncellenme: 25.09.2018 - 21:15

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'e açıklamalarda bulundu. Düşmez'in açıklamalarından Ajanasspor'un derledikleri şu şekilde:

Ali Düşmez: "Türkiye'nin Euro 2024'ü alacağını düşünüyorum"

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında
Emrah Karalinç'e açıklamalarda bulundu.

Düşmez'in açıklamalarından Ajanasspor'un derledikleri şu şekilde:

Euro 2024'ü bizim organize edeceğimizi düşünüyoruz

Çalışmalar iyi gidiyor. TFF, devletimiz spor camiası, kamuoyu kenetlendi tüm Türkiye ele ele verdik güzel bir çalışma yaptık. Güzel bir dosya hazırladık. Bize göre çok büyük artılarımız var. Çok şanslı olduğumuzu düşünüyoruz. Bazı konular devryee girmezse Euro 2024'ü bizim organize edeceğimizi düşünüyoruz. Çok avantajlarımız var. Yeni sahalarımız var, ulaşımda çok büyük sıkıntılarımız yok. Artı sahalardan devlet kira almayacak, burada UEFA'ya katkı olacak. Türk Telekom'un tüm dünyaya çok gurur vereceği maliyetli yayınlar yapılacak. UEFA'nın büyük avantajı olacak. 

51 Türkiye'nin 49 Almanya'nın olması gerekiyor

Bekliyoruz, normal şartlarda 51 Türkiye'nin 49 Almanya'nın olması gerekiyor. Ama bilemiyoruz. Bizim beklentimiz Türkiye'nin bunu alması. 

Biz şimdiye kadar çeşitli turnuvaları düzenledik, çeş,tli fnalere ev sahipliği yaptık. Standartların üstünde bu ülke bunu başardı. Bu turnuvayı en güzel şekliyle düzenleyebiliriz. Buna inancımız tam. Hiçbir sıkıntı görmüyoruz. Çok rahat becerebileceğimiz bir turnuva olacaktır. 

Bir grup arkadaşımız Nyon'da olacak

Bütün yönetim olarak Nyon'a gidebiliriz ama buna gerek duymuyoruz. Bir grup arkadaşımız orada olacak ve kararı bekleyecek. Gönüllerimiz ve kalplerimiz bu turnuvayı almak. Bir UEFA arkadaşımız son gün katılacak abilerimiz ve yönetici arkadaşlarımız olacak. 

Senin için hazırladığımız haberler