Ali Çamlı: "Serkan Tokat ve Ümit Öztürk düdüğü bıraksın"

18.05.2024 - 22:25 | Son Güncellenme: 18.05.2024 - 22:31

Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor'un sahasında Konyaspor ile berabere kaldığı maç sonrası sarı-kırmızılı takımda başkan Ali Çamlı açıklamalar yaptı.

Ali Çamlı: "Serkan Tokat ve Ümit Öztürk düdüğü bıraksın"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında evinde TÜMOSAN Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Mondihome Kayserispor'da başkan Ali Çamlı, karşılaşma sonrası flaş açıklamalarda bulundu.

"Benim gözaltına alındığımı yazmışlar..."

Ali Çamlı, "Benim gözaltına alındığım ile ilgili bazı yüz paralık sosyal medyadaki haysiyetsizler yorum yapmışlar. Ben şu anda burada açıklama yapıyorum. Benim gözaltına alınacak bir durumum varsa da devlete boynumuz kıldan incedir. 

"Benim hakeme saldırdığım falan yok"

Kendim gider yaptığım bir şey varsa teslim olurum. Benim hakeme saldırdığım falan yok ama 10. dakikada o VAR'daki haysiyetsizlerin, bak söylüyorum buradan; o VAR'daki hakemler bir daha düdük çalarsa Türk futbolunun katilidir onlar. 

"Ümit Öztürk ve Serkan Tokat düdüğü bıraksınlar"

İsim söylüyorum: Serkan Tokat, Ümit Öztürk. Bunlar düdüğü falan bıraksınlar, yeter. Türk futbolunun namuslu ellerde yönetilmeye ihtiyacı var. Binler, on binler buraya geliyor bu adamlar asgari ücretten çalıştıkları paradan bilet alıp ait oldukları şehrin takımını desteklemeye geliyorlar. Bu kadar onursuzluk olmaz.

"Ceza falan umurumda değil, kimseden korkum yok"

Kırmızı kart falan gösterilebilir, ben hakeme niçin bu kırmızı kartı gösterdiğini sormak için gidiyorum. Ve bunu da şehrim için yaparım. Ceza falan da umurumda değil. İstedikleri cezayı verebilirler. Hiç kimseden korkum yok. Benim bu kulübe iki yıldır verdiğim emeğin karşılığında bu sahada yapılanları hazmedemiyorum. Bu kadar gözlerin önünde böyle bir dokununca kırmızı kart veriyorsa oynanmasın. Hakemler kendine çeki düzen verecek, aklını başına alacak. Buradan evlerine ekmek götürüyorlar. 

"Halil Umut Meler sen sahada konu mankeni değilsin"

Bunun helal mi haram mı gittiğine dikkat edecekler. Halil Umut Meler beğendiğim bir hakem. Ona da bugün bir eksi veriyorum. VAR'daki seni yanlışa yönlendiriyorsa sen doğruyu göreceksin. Sen sahada konu mankeni değilsin. Ben bu işin altında başka bir şeyler arıyorum. Onun için de aklını başına alsın herkes. Konyaspor bizim kardeş şehrimiz. Konyaspor'un veya taraftarının hepsinin başımızın üstünde yerimiz var. Ama sahada oynanan mücadelelere asla şaibe düşmeyecek. 

"Burak Yılmaz ve ekibini yürekten kutluyorum"

Sen beni 10. dakikada 10 kişi bırakırsan 80 dakika mücadele ettiler ama şerefleriyle mücadele ettiler. Burak Yılmaz ve ekibini yürekten kutluyorum. Onlar bu şehre daha uzun yıllar hizmet edecekler. Son maçımızı sahamızda şerefimizle oynadık. Biz yine çiçek vereceğiz. Bizim asla kavgayla, dövüşle işimiz olmaz. Biz bir spor kulübü yönetiyoruz. Bu şehrin takımını en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Siz Burak hoca ve ekibine inanmaya devam edin. Bu maçta neden yabancı VAR hakemleri yer almadı buna federasyon cevap versin" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler