Ali Çamdalı ve Danijel Aleksic, Galatasaray maçının hakemini yorumladı

17.08.2024 - 10:23 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 10:56

Süper Lig'de Konyaspor'un evinde ağırladığı Galatasaray'a 2-1 mağlup olduğu mücadalenin ardından Ali Çamdalı ve Danijel Aleksic mücadeleyi değerlendirdi.

Ali Çamdalı ve Danijel Aleksic, Galatasaray maçının hakemini yorumladı

AJANSSPOR HABER

Sezonun ilk iç saha maçında evinde Galatasaray'ı ağırlayan Konyaspor, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Mücadelenin ardından yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Ali Çamdalı ve başarılı orta saha oyuncusu açıklamalarda bulundu.

"Kafa kafaya giden bir maçtı"

Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı: "Kafa kafaya oynanan, kıran kırana geçen bir maçtı. Oyuncularım taktiksel anlamda istediğimiz her şeyi uygulamaya çalıştılar. Onlara burdan ne kadar teşekkür etsem az olur. İki haftadır çok basit goller yiyoruz. Bu durumu bir an evvel ortadan kaldırmamız gerekiyor. Ortada iyi bir oyun var. Doğru yolda olduğumuzu düşünüyorum. Hatalarımızı en aza indirmek istiyoruz.

Hakemin hatası yoktu

Hakemin yönetimine söylenecek söz yok. Genç yaşına rağmen özgüvenli bir şekilde maçı yönetti. Pozisyonlara baktığımız zaman çok bariz bir hata olduğunu düşünmüyorum. Tebrik ediyorum kendisini umarım yolu açık olur" dedi.

"Hakem faul verdi"

Galatasaray'ın Icardi ile attığı golün Toreirra'nın kendisine yaptığı faulden dolayı iptal olması hakkında konuşan Danijel Aleksic, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "Hakem faul verdi. Ben daha fazla konuşmayayım" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler