Galatasaray, Ali Akman'ın Transferi İçin Eintracht Frankfurt'la Anlaştı

28.07.2022 - 10:29 | Son Güncellenme: 29.07.2022 - 11:53

Galatasaray transfer haberi: Cimbom, unutulmaz ismi Ayhan Akman'ın yeğeni Ali Akman'ı satın alma opsiyonlu kiralamak için Eintracht Frankfurt'la anlaştı. Detaylar haberimizde...

Galatasaray, Ali Akman'ın Transferi İçin Eintracht Frankfurt'la Anlaştı

AJANSSPOR - HABER

Fredrik Midtsjö transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray'da hedef santrfor transferi. Sarı-kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Ali Akman'ın transferini bitirdi.

E.Frankfurt ile anlaşma sağlandı

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Hollanda'nın NEC Nijmegen takımında kiralık olarak forma giyen Eintracht Frankfurt'un 20 yaşındaki oyuncusu Ali Akman'ın transferi için kulübeyle anlaşma sağladı.

1 yıllığına kiralık

Sarı-kırmızılılar, efsane oyuncularından Ayhan Akman'ın yeğeni olan genç golcünün 1 yıllığına kiralık forma giymesi için Alman ekibiyle el sıkıştı.

İlgini Çekebilir
Başakşehir'den Galatasaray'a Berkay Özcan cevabı!
Habere Git

Akman sayısı 3'e çıktı

Ali Akman'ın Galatasaray'a transferiyle birlikte sarı kırmızılı takımda Akman soyadlı futbolcu sayısı 3'e çıktı. Genç futbolcu, kuzenleri Hamza Yiğit ve Efe Akman ile beraber sarı-kırmızılı formayı giyecek.

32 maçta 6 gol kaydetti

2 sezon önce Bursaspor’dan ayrılan Ali Akman, bedelsiz olarak Eintracht Frankfurt'a transfer olurken geçen yıl kiralık oynadığı NEC Nijmegen’de 32 maçta sahaya çıkıp 6 gol kaydetti. Genç futbolcunun güncel piyasa değeni 1.2 milyon Euro... 

Senin için hazırladığımız haberler