Ali Akman'a yeni futbol direktörü! Frankfurt...

18.03.2021 - 15:26 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 15:29

Almanya Ligi haberleri... Eintracht Frankfurt'un gelecek sezonki planıyla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Ali Akman'ın da yeni takımı olan Frankfurt'ta futbol direktörü değişecek. Peki göreve Almanya'nın hangi ünlü eski futbolcusu gelecek? İşte detaylar...

Ali Akman'a yeni futbol direktörü! Frankfurt...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Bursaspor'dan ayrılan Ali Akman'ın yeni takımı olan Alman ekibi Eintracht Frankfurt ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Bayern Münih ve Almanya'nın unutulmayan isimlerinden Bastian Schweinsteiger, yönetici olarak Frankfurt'ta görev alacak. Detaylar haberde...

Bobic'in halefi Bastian Schweinsteiger

Bild'in haberine göre; Eintracht Frankfurt Bastian Schweinsteiger'i bir sonraki sezon için futbol direktörlüğü görevine getirmeyi planlıyor. Haberde Bobic'in halefinin Bastian Schweinsteiger olduğu öne sürüldü.

Parlak bir futbol kariyeri var

Bayern Münih altyapısının ürünlerinden biri olan Bastian Schweinsteiger, 2015 yılında İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United'a transfer olmuştu. Ardından MLS'te Chicago Fire ekibinde oynadı ve futbolu 2 sene önce bıraktı.

Ali Akman'ın geleceğinde aktif rol oynayacak

Bastian Schweinsteiger, Bayern Münih ile toplam 22 kupa kazandı. İngiltere'de 1 kez FA Kupası kaldıran futbolcu, 2014 Dünya Kupası'nda ise Almanya Milli Takımı ile dünya şampiyonluğu yaşamıştı. Alman basınının yazdığı gibi eğer Bastian Schweinsteiger, Frankfurt ile anlaşırsa Ali Akman'ın da geleceğinde etkin bir rol oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler