Ali Akman Hollanda'da gol siftahını yaptı

20.08.2021 - 21:34 | Son Güncellenme: 21.08.2021 - 01:03

Son dakika spor haberleri.... Hollanda Ligi takımlarından NEC Nijmegen'e transfer olan Ali Akman yeni takımındaki ilk golünü attı. İşte detaylar...

Ali Akman Hollanda'da gol siftahını yaptı

AJANSSPOR - HABER

Almanya'nın Eintracht Frankfurt takımından Hollanda 1. Futbol Ligi (Eredivisie) ekibi NEC Nijmegen'e kiralanan Ali Akman yeni takımındaki ilk golünü attı.

Galibiyette önemli rol oynadı

Eredivisie'nin ikinci haftasında NEC Nijmegen, Zwolle'yi konuk etti. Mücadeleye ilk 11 başlayan Ali Akman, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Maçı temsilcimizin takımı 2-0 kazandı.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve sonrasında Frankfurt'a imza atan genç futbolcu, bu yaz transfer döneminde NEC Nijmegen takımına kiralanmıştı.

Nijmegen'e çabuk alıştı

Öte yandan yurt dışı kariyerine Hollanda'da iyi bir başlangıç yapan Ali Akman henüz ilk karşılaşmasında "maçın adamı" seçildi. NEC Nijmegen kulübü ise Twitter hesabından milli futbolcunun maç sonu ateşli bir şekilde tribünleri selamladığı videoyu paylaştı.    

Bursaspor taraftarı küskün

Öte yandan Ali Akman eski kulübünün geçtiğimiz günlerde başlatılan "Ayağa kalk Bursa" kampanyasına 16 bin 16 liralıkl forma alarak destek olmuştu. Ancak kulübüne para kazandırmadan giden genç futbolcunun  bu hareketi yeşil-beyazlı camia tarafından tepki ile karşılandı. Taraftarların isteği üzerine Ali Akman'ın bağış parası da iade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler