Antalyaspor'da Alex de Souza'ya kötü haber

25.06.2024 - 21:44 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 21:45

Transfer engelini henüz aşamayan Antalyaspor'a Brezilya’dan kötü haber geldi. Alex de Souza’nın transfer edilmesini istediği Bruno Henrique sakatlandı.

Antalyaspor'da Alex de Souza'ya kötü haber

AJANSSPOR HABER

Ocak ayından bu yana devam eden transfer engelini kaldırmak için çalışmalarını sürdüren Antalyaspor, bir yandan da takviye için mesai harcıyor. Tahtanın açılmasının ardından peş peşe imzaları atmaya hazırlanan Kırmızı-Beyazlılara Brezilya’dan ise kötü haber geldi. Teknik Direktör Alex de Souza’nın transfer edilmesini istediği iddia edilen Bruno Henrique’nin sakatlandığı açıklandı.

Kulübü açıkladı

Önceki sezon Fenerbahçe ile adı anılan, ancak sakatlığı gerekçesiyle imzaların atılamadığı iddia edilen 33 yaşındaki futbolcunun yine sakatlık yaşadığı duyuruldu. Kulübü Flamengo, yaşanan sakatlığı sosyal medya hesabından duyururken, Bruno Henrique'nin sol ayağından travma geçirdiğini ve testlere tabi tutulduğunu, ancak kırık olmadığını bildirdi. 

1 sezonda 293 gün sakat kaldı

2019 yılından bu yana Flamengo forması giyen Bruno Henrique, son yıllarda yaşadığı sakatlıklarla dikkati çekti. Özellikle dizinden yaşadığı sakatlıklarla futbol hayatı sıkıntıya giren Henrique, 2021-2022 sezonunda 293 gün sakat kalmış ve tam 61 maç kaçırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler