Alexander Sörloth'un dev transferine bir adım kaldı!

31.07.2024 - 17:19 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 17:28

Bir dönem Türkiye'de Trabzonspor forması da giyen birçok transfer döneminde ismi Süper Lig devleriyle anılan Alexander Sörloth, Avrupa devine transfer olmaya hazırlanıyor.

Alexander Sörloth'un dev transferine bir adım kaldı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

2019-2020 sezonunda Türkiye'de Trabzonspor'un formasını giyen ve sezonu gol kralı olarak tamamlayan Norveçli golcü Alexander Sörloth, Avrupa devine transfer olmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Dev transfer yolunda

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; La Liga devi Atletico Madrid, Villarreal forması giyen Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak için görüşmelerde ilerleme kaydetti.

ATM'nin Girona forması giyen Artem Dovbyk ile de ilgilendiği ancak bu transferden sonuç alamayınca rotasını Alexander Sörloth'a çevirdiği belirtildi. Madrid temsilcisinin, hem Villarreal hem de Sörloth tarafıyla görüşmelerde bulunduğu aktarıldı.

Bonservis bedeli

Daha önce İspanyol basınında çıkan haberlerde, Atletico Madrid'in Norveçli golcü için kulübüne 38 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ifade edilmişti.

Trabzonspor performanso

Trabzonspor formasıyla 2019-20 sezonunda 49 maçta sahaya çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 33 gol ve 11 asiste imza attı.

Son sezon performansı

Geride bıraktığımız sezonda Villarreal ile 41 maça çıkan Sörloth, 26 kez ağları havalandırırken, 6 da gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler