Alexander Sörloth, Atletico Madrid'i ipten aldı!

20.08.2024 - 00:15 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 00:28

La Liga'da Villarreal ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Madrid temsilcisinde yeni transfer Alexander Sörloth, performansıyla takımını ipten aldı. İşte detaylar...

Alexander Sörloth, Atletico Madrid'i ipten aldı!

AJANSSPOR - HABER

La Liga'nın yeni sezonunun ilk haftasında Villarreal ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Atletico Madrid, iki kez geriye düştüğü maçta, yeni transferi Alexander Sörloth ile eşitliği yakaladı.

Açılışı Villarreal yaptı

Villarreal, karşılaşmanın 18'inci dakikasında Arnaut Danjuma ile 1-0 öne geçti. Bu gole yalnızca iki dakika sonra Atletico Madrid'de Marcos Llorente karşılık verdi.

Sörloth sahneye çıktı

Sarı Denizaltılar, bu kez 37'nci dakikada Koke'nin kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçti ancak sevinçleri çok uzun sürmedi. Madrid ekibinin yeni transferi Alexander Sörloth, 45+5'te sahneye çıktı ve takımına eşitliği getiren gole imza attı.

Puanlar paylaşıldı

Maçta ikinci yarı sessiz geçti ve iki takım sezonun ilk maçında bir puana razı oldu.

Eski takımını üzdü

Bir dönem ülkemizde Trabzonspor'un da formasını giyen Alexander Sörloth, yeni takımı Atletico Madrid ile çıktığı ilk maçta eski takımı Villarreal'in ağlarını havalandırmayı başardı.

Dev bonservis ödendi

Norveçli golcü, bu yaz transfer döneminde Atletico Madrid'e 32 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler