Alex de Souza, Türkiye’ye geliyor

27.05.2024 - 22:49 | Son Güncellenme: 27.05.2024 - 22:53

Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile anlaşan ve Kırmızı-Beyazlıların yeni teknik direktörü olan Alex de Souza, Türkiye’ye geliyor. İşte detaylar...

Alex de Souza, Türkiye’ye geliyor

AJANSSPOR-HABER

Önümüzdeki sezon Sergen Yalçın ile yola devam etmeyecek olan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, anlaştığını açıkıladığı Alex de Souza’nın Antalya’ya geleceğini duyurdu.

Yarın geliyor 

Antalyaspor'un yeni teknik patronu olacak olan 46 yaşındaki teknik adam, kulüpten yapılan açıklamaya göre yarın saat 21.30’da Antalya’da olacak. 

Kulüpten yapılan açıklamanın devamına göre Brezilyalı çalıştırıcının imza töreninin yapılacağı gün yarın öğleden sonra basın mensupları ile paylaşılacak. 

Sözleşme 2 yıl

Brezilyalı teknik direktör ile 2 yıllık anlaşma yapılması bekleniyor. Alex de Souza’nın Antalyaspor’da yardımcılığını ise eski takım arkadaşı Mehmet Aurelio yapacak. Alex'in 29 Mayıs Çarşamba günü kırmızı-beyazlı kulüp ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

İşte Alex’in hocalık istatistikleri

Teknik direktörlük kariyerine Sao Paulo U20 ile başlayan Alex de Souza, genç takımla çıktığı 25 maçta 15 galibiyet alırken 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet elde etti.

Profesyonel kariyeri Serie B’de başladı

Kariyerinde çalıştırdığı tek profesyonel takım olan Brezilya Serie B temsilcisi Avai FC’nin başında 18 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet alırken maç başına 1.17 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler