Antalyaspor'da Alex de Souza'nın kader günü! Ayrılık yakın...

22.10.2024 - 11:12 | Son Güncellenme: 22.10.2024 - 11:21

Süper Lig'de on 4 haftada galibiyete hasret kalan Antalyaspor'da teknik direktör Alex de Souza'nın takımdaki geleceği bugün belli olacak. İşte detaylar...

Antalyaspor'da Alex de Souza'nın kader günü! Ayrılık yakın...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 9 hafta aldığı iki galibiyetle taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Antalyaspor'da sezon başında takımın başına getirilen Brezilyalı çalıştırıcı Alex de Souza'nın kaderi bugün belli olacak.

Yönetim bugün Alex için toplanıyor

Ligde son olarak sahasında Galatasaray'a 3-0 yenilen Antalyaspor'da yönetim kurulu bugün yapacağı toplantıda Alex de Souza'nın takımdaki geleceğini masaya yatıracak.

9 maçta sadece iki kez kazandı

Futbolculuk kariyerini noktalıdıktan sonra Seri B ekibi Avaí FC'deki ilk teknik direktörlük deneyiminin ardından Antalyaspor'un başına geçen 47 yaşındaki Alex de Souza, kırmızı beyazlı takımın başında çıktığı 9 resmi maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 yenilgi elde etti.

Ayrılık olasılığı yüksek

Antalyaspor yönetiminin, alınan başarısız sonuçların yanı sıra ortaya konulan futbolun da umut vermemesi nedeniyle bugün yapacağı toplantıda Brezilyalı çalıştırıcı ile ilgili ayrılık kararı almasının yüksek bir ihtimal olduğu öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler