Alex de Souza'dan ilk transfer! Antalyaspor için bavullarını topladı...

30.05.2024 - 09:19 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 09:28

Antalyaspor ile bugün resmi sözleşmeye imza atacak Alex de Souza’nın listesinin ilk sırasındaki isim belli oldu. Brezilyalı çalıştırıcının Paraguay ekiplerinden Club General Caballero forması giyen Juan Alexander Franco’yu istediği öne sürüldü.

Alex de Souza'dan ilk transfer! Antalyaspor için bavullarını topladı...

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor’un yeni sezonda takımı emanet edeceği Alex de Souza’nın kadrosunda istediği ilk isim belli oldu. 

Alex, Juan Alexander Franco'yu istiyor iddiası

Paraguay medyasından ABC’de çıkan habere göre Brezilyalı çalıştırıcı, Club General Caballero forması giyen Juan Alexander Franco’yu istiyor. 

“Antalyaspor için bavullarını topladı”

21 yaşındaki futbolcuyla temasını kuran Kırmızı-Beyazlıların, transferi bitirme aşamasına getirdiği öne sürüldü. Paraguay’ın potansiyeli yüksek futbolcuları arasında gösterilen orta saha oyuncusu için, “Antalyaspor için bavullarını topladı” ifadesine yer verildi.

Salı günü sahaya çıktı

Club General Caballero’nun alt yapısında yetişen genç futbolcu, kariyerinde 60 maçta forma giydi. 2 kez gol sevinci yaşayan başarılı futbolcu, halen devam eden Paraguay ligi Primera División Apertura’da 9 maçta sahaya çıktı ve 368 dakika süre aldı. Son maçına geçtiğimiz Salı günü çıkan Franco, Club Sportivo karşısında sonradan oyuna girerek 18 dakika mücadele verdi. 

1.80 boyundaki sağ ayaklı Paraguaylı oyuncu merkez orta sahanın yanı sıra orta sahanın solu ve sağında da forma giyebiliyor. Juan Alexander Franco'nun güncel piyasa değeri ise 300 bin euro olarak gösteriliyor. 

Alex bugün imza atıyor

Salı akşamı Antalya’ya gelen Alex de Souza, bugün Antalyaspor ile resmi sözleşmeye imzasını atacak. Saat 12.00’de düzenlenecek imza töreninde Brezilyalı teknik adam, kendisini 2 yıllığına Antalyaspor’a bağlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler