Alex de Souza'dan Antalyaspor'a flaş transfer! CSKA'dan açıklama geldi

10.08.2024 - 11:32 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 11:35

Antalyaspor’un transfer girişiminde bulunduğu Adolf Gaich için kulübü CSKA Moskova’dan açıklama geldi. Rus ekibi, yapılan görüşmeleri resmen duyurdu.

Alex de Souza'dan Antalyaspor'a flaş transfer! CSKA'dan açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Adam Buksa ve Britt Assombalonga ile yollarını ayıran Antalyaspor’un santrafor transferi için bir numaralı adayı olan Adolfo Gaich için kulübü CSKA Moskova’dan resmi açıklama geldi. Ajansspor’un duyurduğu transfer girişimi için Rus ekibi, görüşmelerin yapıldığını duyurdu.

İletişim direktörü açıkladı

Sport24’e konuşan CSKA İletişim Direktörü Kirill Bredio, Gaich için Antalyaspor ile pazarlık halinde olduklarını söyledi. Başka tekliflerin de geldiğini söyleyen Bredio, kararın kulüp ve futbol tarafından ortak verileceğini söyledi.

1.5 milyon Dolar kazanıyor

Arjantinli futbolcu, kulübü CSKA Moskova’dan yıllık 1.5 milyon Dolar kazanıyor. Geçen sezon formasını giydiği Rizespor, golcü futbolcunun maaşının yarısını öderken, diğer yarısını da Rus ekibi üstlenmişti.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor aradığı golcüyü Rusya’da buldu! Tanıdık isim...
Habere Git

8.5 milyon Euro ödendi

Kariyerine Arjantin ekiplerinden San Lorenzo’dan başlayan 25 yaşındaki futbolcu, 2020 yılında CSKA Moskova tarafından 8.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edildi. Sırasıyla Benevento, Huesca ve Hellas Verona’ya kiralanan golcü futbolcu, geçen sezon da Rizespor formasını terletti.

Süper Lig’in önemli golcülerinden oldu

Bu sezon CSKA Moskova ile 2 maça çıkan ve toplamda 17 dakika süre alan Gaich, Rizespor’da ise geçen sezon 35 maça çıktı. Bin 928 dakika oyunda kalan Gaich, 11 gol ve 1 asist üretti. Başarılı futbolcu, Sokol Çikalleshi’nin ardından geçen sezon Süper Lig’de 10+ net pozisyona girerek en yüksek gole çevirme oranına sahip olan santrafor olarak dikkat çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler