Alex, Arda Güler hakkında iddialı konuştu

21.07.2024 - 12:01 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 12:17

Süper Lig ekibi Antalyaspor'un Brezilyalı teknik direktörü Alex de Souza, kendisi gibi geçmişte Fenerbahçe forması giyen Real Madrid'in yıldızı Arda Güler hakkında iddialı konuştu.

Alex, Arda Güler hakkında iddialı konuştu

Antalyaspor teknik direktörü Alex de Souza, Milli Takım ve Real Madrid'in 19 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler hakkında açıklamalarda bulundu. Alex, Arda'nın daha da yükseleceğini kaydetti. İşte Alex de Souza'nın açıklamaları...

Arda'ya övgüler

Arda Güler'in daha da başarılı olacağını ifade eden Alex de Souza, genç yıldız hakkında şu ifadeleri kullandı: Arda "Arda Güler çok genç bir yetenek, çok genç bir oyuncu. Önünde çok uzun bir yolu var. Şu anda her geçen gün yükselerek ilerliyor. Eminim Real Madrid'de de başarılarının üzerinde ilerleyecektir."

"Onunla sürekli iletişim halindeyiz"

Sözlerine devam eden Alex, "Türk milli takımı için de çok önemli bir oyuncu. Bütün Türk halkı da bunu biliyor. Öneminin farkında. Uzun yıllar Türk milli takımına da faydalı olacaktır. Onunla sürekli iletişim halindeyim aslında. İhtiyacı olduğunda gerektiğinde sürekli görüşüyoruz. Ona en iyi dileklerimi ve tavsiyelerimi iletiyorum" dedi.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e

Futbola Gençlerbirliği altyapısında başlayan Arda Güler, 2018-19 sezonunda Fenerbahçe altyapısına katıldı. U16 ve U19'da forma giyen Arda, 2021-22 sezonunda A takıma yükseldi. 2022-23 sezonunda Sarı-Lacivertliler ile ciddi bir çıkış yakalayan genç futbolcu, 20 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer oldu.

Heykeli dikildi

Brezilyalı çalıştırıcı Alex de Souza da 2004-2012 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giydi. Sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi haline gelen Alex'in kulüp tarafından heykeli dikildi.

344 maç

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe'de 344 maça çıkan Alex, 171 gol ve 146 asiste imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler