Alanya'ya karşı Derelioğlu

05.11.2020 - 17:43 | Son Güncellenme: 05.11.2020 - 17:51

Ligin 7. haftasında oynanan Kasımpaşa maçında alınan mağlubiyetin ardından Eddie Newton ile yollarını ayıran Trabzonspor, Alanyaspor'la oynayacak. Bordo mavili takımda,, Alanyaspor maçında saha kenarında teknik direktör olarak görev yapacak isim belli oldu. Takımı çalıştıran İhsan Gündüz Derelioğlu, bu karşılaşmada takımın başında olacak. Trabzonspor bu konudaki bilgilendirmeyi TFF'ye gönderdi. Öte yandan Trabzonspor, Abdullah Avcı ile prensipte anlaştı. İşte detaylar...

Alanya'ya karşı Derelioğlu

Hasan BEGDİLİ-AJANSSPOR

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Karadeniz ekibinin Eddie Newton ile yollarını ayırmasının ardından bu karşılaşmaya hangi teknik adamla çıkacağı belli oldu.

Trabzonspor, A Takım Teknik Sorumlusu olarak İhsan Gündüz Derelioğlu'nu Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi. Böylece tecrübeli çalıştırıcı, Alanyaspor maçında Trabzonspor'un başında olacak.

İhsan Gündüz Derelioğlu kimdir?

İhsan Gündüz Derelioğlu, Trabzonspor'da çeşitli görevlerde bulundu. 56 yaşındaki spor adamı daha önce Antalyaspor, Gümüşhane Doğan ve 1461 Trabzon'da teknik direktörlük yapmıştı.

Derelioğlu, Trabzonspor'da altyapı koordinatörü olarak görev yapıyordu.

Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman?

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak. 7 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak mücadele Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak.

Trabzonspor, Avcı ile anlaştı

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler