Alanyaspor'un stadının ismi değişti! İşte yeni sponsor...

05.08.2024 - 19:26 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 19:33

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'un iç saha maçlarını oynadığı Oba Stadyumu'nun ismi değişti! Akdeniz ekibi Gain Medya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Alanyaspor'un stadının ismi değişti! İşte yeni sponsor...

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, bir yandan yeni sezon çalışmalarını sürdürürken sürpriz bir sponsor ile sözleşme imzaladığını duyurdu.

Yeni sponsor

Alanyaspor, stadyum isim sponsorluğu için Gain Medya ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İşte stadyumun yeni ismi

Yeşil-turunculu iç saha maçlarında kullandığı stadyumun yeni ismi "GAİN Park Stadyumu" oldu.


Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, GAİN Medya ile 2 yıllık stadyum isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre stadyumumuzun adı ‘GAİN Park Stadyumu’ oldu.


Sponsorluk anlaşması ile ilgili açıklamada bulunan Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, takımımızın iç saha maçlarını oynadığı Oba Stadyumu’nda isim değişikliğine gittiklerini belirterek, 'GAİN Medya ile yaptığımız anlaşma kapsamında stadyumumuzun adı 2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında GAİN Park Stadyumu olacak. Bu birlikteliğin hem takımımıza, hem de GAİN Medya’ya çok büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. GAİN Medya Yönetim Kurulu’na bu işbirliğinin gerçekleşmesinden dolayı camiamız adına teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum.' dedi" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler