Alanyaspor'un Oğuz Aydın için istediği bonservis bedeli belli oldu! G.Saray, Ajax...

25.06.2024 - 09:22 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 09:31

Transfer haberleri... Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği milli oyuncu Oğuz Aydın için Alanyaspor'un belirlediği bonservis bedeli şaşırttı. Detaylar.

Alanyaspor'un Oğuz Aydın için istediği bonservis bedeli belli oldu! G.Saray, Ajax...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da transfer çalışmalarında ilk tur tamamlandı. Sarı-Kırmızılı takımda futbolun yeni patronu İbrahim Hatipoğlu ile Futbol Direktörü Cenk Ergün, Almanya’da bir dizi görüşmelerde bulunup ayrıntılı bir rapor hazırladı. İşte detaylar...

Hatipoğlu ile Ergün ikilisinin Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk’la görüşerek sunum yapacakları ve verilecek karara göre yeniden yurt dışına çıkacakları belirtildi. 

Avrupa Şampiyonası’nda bazı oyuncuları yerinde takip eden ve temsilcileriyle görüşmeler yapan sarı-kırmızılıların kupanın seyrine göre yeniden harekete geçecekleri bildirildi.

Oğuz Aydın 7 milyon Euro

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray’ın yerli futbolcu transfer listesinde ilk sırada yer alan Oğuz Aydın için Alanyaspor’un 7 milyon Euro artı bonuslar içeren bir talepte bulunduğu ortaya çıktı.

Galatasaray'ın teklifi 4 milyon Euro

Sarı-kırmızılıların ise 4 milyon Euro'ya bitirmeye çalıştığı ifade edildi. Oğuz Aydın için eski hocası Francesco Farioli’nin başında olduğu Ajax’ın da devrede olmasının sıkıntı yarattığı aktarıldı. 

Ajax teklif yapmaya hazırlanıyor

Hollanda ekibinin, Oğuz için Alanyaspor’a resmi teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.

2023-2024 sezonu performansı

Alanyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden milli futbolcu, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 38 maçta 13 gol ve 8 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Futbola AZ Alkmar altyapısında başlayan sağ kanat futbolcusu sırasıyla Bucaspor, 1928 Bucaspor, Karacabey Belediye ve Alanyaspor formalarını giydi. Başarılı futbolcu Türkiye U19, U21 ve A Milli Takım'da da 1'er kez görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler