Son Dakika | Alanyaspor Kasımpaşa'dan Ertuğrul Taşkıran'ı Transfer Ediyor

26.06.2023 - 21:01 | Son Güncellenme: 26.06.2023 - 21:08

Süper Lig takımı Alanyaspor'dan kaleye takviye geldi. Akdeniz temsilcisi, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren Ertuğrul Taşkıran ile söz kesti. Detaylar haberimizde.

Son Dakika | Alanyaspor Kasımpaşa'dan Ertuğrul Taşkıran'ı Transfer Ediyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'in iddialı takımı Alanyaspor ikinci transferini bitirdi. Teknik Direktör Ömer Erdoğan'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Akdeniz temsilcisinden kaleye takviye geldi. 

Ertuğrul Taşkıran'ın performansı

Alanyaspor, Kasımpaşa ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki tecrübeli eldiven Ertuğrul Taşkıran'la prensip anlaşmasına vardı. Akdeniz ekibinin Ertuğrul Taşkıran transferini önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor. 

Ertuğrul Taşkıran'ın performansı

Fenerbahçe altyapında yetişen ve profesyonel olan Ertuğrul Taşkıran; Samsunspor, Kayserispor, Sivasspor, Boluspor, Konyaspor ve Kasımpaşa takımlarında forma giydi.  Ertuğrul bu sezon Kasımpaşa'da 20 karşılamada oynadı ve kalesinde 35 gol gördü, 33 yaşındaki tecrübeli file bekçisi 4 müsabakada kalesini gole kapadı.  

İlgini Çekebilir
Alanyaspor, Bauermann ile anlaştı!
Habere Git

Alanyaspor Eudardo Bauermann ile de anlaştı

Öte yandan; Alanyaspor, Brezilyalı futbolcu Eudardo Bauermann ile anlaşmaya vardı.  Eudardo Bauermann’ın güncel kulübü Santos, savunma oyuncusunun gelecekte gerçekleşecek herhangi bir satışındaki haklardan yüzde 40 pay sahibi olacak.

Senin için hazırladığımız haberler