Salih Uçan sakatlandı! Alanyaspor'dan açıklama...

12.04.2021 - 14:06 | Son Güncellenme: 12.04.2021 - 14:09

Alanyaspor'da Denizlispor maçı öncesi Salih Uçan'ın durumu belli oldu. Salih Uçan, Denizlispor karşılaşmasında oynayacak mı? Kulüpten resmi açıklama...

Salih Uçan sakatlandı! Alanyaspor'dan açıklama...

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’in 34.haftasında sahasında Denizlispor ile karşılaşacak olan Alanyaspor’da Salih Uçan ve Efecan Karaca’nın durumu belli oldu. Salih Uçan, Denizlispor maçında oynayacak mı? Detaylar haberde…

Alanyaspor’un açıklaması

Alanyaspor’dan Denizlispor maçına saatler kala yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Uyluk kasındaki yırtık nedeniyle gördüğü tedavisi tamamlanan takım kaptanımız Efecan Karaca, kondisyoner eşliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenmanda uyluk bölgesinden sakatlanan futbolcumuz Salih Uçan’ın tedavisine ise sağlık ekibimiz tarafından başlandı.”

Denizlispor maçında Salih Uçan yok

Salih Uçan, bu akşam saat 19:00’da başlayacak Denizlispor maçında forma giyemeyecek. Salih Uçan, bu sezon Alanyaspor’da toplam 35 maçta 3 gol atıp 4 kez de asist yaptı. Futbolcunun adı transferde Galatasaray ile anılmaya devam ediyor. 

Efecan Karaca’nın bu sezonki performansı

Efecan Karaca da Alanyaspor’un hücum açısından önemli kozlarından biri durumunda. Efecan Karaca, bu sezon 26 maçta 4 asist üretti. Efecan Karaca, son olarak 13 Mart’ta 4-0 kazandıkları Antalyaspor maçında forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler